1. Ακολουθήστε μία ισορροπημένη δίαιτα

Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό είναι μια διατροφή που να βασίζεται σε ποικιλία τροφών. Τροφές όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, το  αβοκάντο, το ελαιόλαδο και οι ξηροί καρποί είναι απαραίτητες για να σας παρέχουν βιταμίνες, φυτικά λιπαρά και πολύτιμα αντιοξειδωτικά.

2. Το νερό είναι απαραίτητο και το χειμώνα

Το νερό διατηρεί τον οργανισμό ενυδατωμένο και βοηθά την επιδερμίδα να είναι λαμπερή, σφριγηλή και λεία.

3. Μην ανεβάζετε υπερβολικά τη θερμοκρασία σε κλειστούς χώρους

Φυσικά δεν πρέπει να κρυώνετε μέσα στο σπίτι σας, αλλά ούτε και φτάνετε στο άλλο άκρο. Η αποφυγή υψηλών θερμοκρασιών θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και καλύτερο ύπνο τη νύχτα.

4. Μην αφήνετε το δέρμα σας εκτεθειμένο στο κρύο

Ντυθείτε ζεστά και χρησιμοποιήστε γάντια, κασκόλ, σκούφους, κλπ για να προστατέψετε το δέρμα σας από τα στοιχεία της φύσης.

5. Ανανεώστε την επιδερμίδα σας

Φροντίστε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, τα χείλη και τα χέρια (ενυδατική κρέμα προσώπου, lip balm, κραγιόν ενυδάτωσης, κρέμα χεριών, κλπ) για να είναι πάντα φρέσκα και υγιή. Παράλληλα, στα VF Laser Clinics, μπορείτε να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας σε βάθος, επιλέγοντας κορυφαίες θεραπείες ενυδάτωσης, που ταιριάζουν στις δικές ανάγκες και τύπο δέρματος.