LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΛΑΙΜΟΥ

Με την πάροδο των ετών, τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο και το λαιμό γίνονται πιο εμφανή, αφού σταδιακά αυξάνεται η χαλάρωση του δέρματος και η πτώση στους εν τω βάθει ιστούς των συγκεκριμένων περιοχών.

Στις περιπτώσεις που ο ασθενής θέλει να αποφύγει την μετεγχειρητική ταλαιπωρία καθώς και όταν υπάρχουν αντενδείξεις, η χαλάρωση μπορεί να αντιμετωπιστεί με εξελιγμένες και σαφώς οικονομικότερες ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ τεχνικές, όπως για παράδειγμα με τη θεραπεία Facelift HIFU.

Πάντως, όταν το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο, είναι προτιμότερη η επεμβατική εφαρμογή Lifting στο Πρόσωπο ή/και το Λαιμό αφού προσφέρει τη δυνατότητα ανόρθωσης των ιστών σε βάθος.

Το ασύγκριτο πλεονέκτημα του Lifting Προσώπου – Λαιμού σε σχέση με άλλες μεθόδους, είναι η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος (τουλάχιστο 10 έτη).

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ FACELIFT

 • Άμεση ανόρθωση (lifting) του προσώπου και του λαιμού.
 • Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Εξάλειψη των ρυτίδων.
 • Επαναφορά της ελαστικότητας στο δέρμα.
 • Εντυπωσιακή ΛΑΜΨΗ.
 • Ισχυρή ΣΥΣΦΙΞΗ.
 • Απόλυτα ασφαλής επέμβαση, χωρίς  σημάδια.
 • Αποτέλεσμα με πολυετή διάρκεια.

ΣΤΑ VF LASER CLINICS

 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εξετάσεις.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
 • Το Lifting Προσώπου - Λαιμού γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
 • Επιλέγεται κάθε φορά η βέλτιστη επεμβατική τεχνική.
 • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν για πολλά έτη.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Το Lifting Προσώπου αποτελεί μια επέμβαση η οποία αντιμετωπίζει συνολικά τα σημάδια της γήρανσης, δηλαδή τη χαλάρωση του δέρματος και την πτώση των ιστών στις περιοχές του κροτάφου, των φρυδιών, τις παρειές και τα ζυγωματικά. Ταυτόχρονα και εφόσον ο ασθενής είναι σύμφωνος, επεμβαίνουμε και στα σημάδια της γήρανσης του λαιμού, ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που το Facelift συνδυάζεται και με βλεφαροπλαστική, ώστε να διορθώσουμε ταυτόχρονα και τη χαλάρωση των βλεφάρων.

Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, επιλέγεται η βέλτιστη επεμβατική μέθοδος (BAAPS Lift, MACS Lift, S-Lift). Ο χειρουργός εκτελώντας πολύ λεπτούς χειρισμούς, ανορθώνει τους χαλαρούς ιστούς κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, και τους επαναφέρει στην αρχική ανατομική τους θέση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν επεμβαίνουμε μόνο επιφανειακά, αλλά ανορθώνουμε και τους εν τω βάθει ιστούς. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε ένα πραγματικά φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Οι τομές δεν είναι εμφανείς, διότι γίνονται σε περιοχές στα μαλλιά και στις φυσικές πτυχές του δέρματος (γύρω από το αυτί), εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα υπάρξουν σε καμία περίπτωση εμφανή σημάδια. Επιπλέον, επειδή το πρόσωπο έχει πολύ καλή αιμάτωση, διασφαλίζεται μετεγχειρητικά η άρτια επούλωση.
Η διαδικασία διαρκεί 3 ώρες κατά προσέγγιση, ανάλογα με την περίπτωση και με την τεχνική που θα εφαρμοστεί.

Τα αποτελέσματα του facelift διαρκούν τουλάχιστον για 10 χρόνια, αποδίδοντας στο πρόσωπο μια αρμονική και νεανική όψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, το facelift έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία του ατόμου, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση του.

Το Lifting Προσώπου – Λαιμού αφορά γυναίκες και άνδρες, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, με έντονα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο.

Τόσο στις νεότερες ηλικίες, όσο και στις περιπτώσεις που το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα έντονο, μπορεί να αντιμετωπιστεί με εξελιγμένες μη επεμβατικές τεχνικές, όπως π.χ. με τη θεραπεία Facelift HIFU.

Η συγκεκριμένη επέμβαση, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος και την πτώση των ιστών στις περιοχές του κροτάφου, των φρυδιών, τις παρειές και τα ζυγωματικά.

Κατά την ίδια επέμβαση, και αν το άτομο το επιθυμεί, μπορούμε να διορθώσουμε τα σημάδια της γήρανσης του λαιμού και των άνω – κάτω βλεφάρων (βλεφαροπλαστική).

Συνήθως απαιτείται γενική αναισθησία. Σε κάποιες περιπτώσεις, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία και μέθη. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε αναλυτικά από το χειρουργό, ο οποίος θα κρίνει το είδος της αναισθησίας που απαιτείται.

Η συνολική διαδικασία διαρκεί 3 ώρες κατά προσέγγιση.

Η εξέλιξη της ιατρικής αλλά και η εμπειρία των πλαστικών χειρουργών των VF Laser Clinics, προσφέρει τη δυνατότητα να επιλεγεί μέσα από τις πιο σύγχρονες τεχνικές (BAAPS Lift, MACS Lift, S-Lift), εκείνη που καθιστά την επέμβαση πιο ασφαλή και προσφέρει εξατομικευμένα το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Κατά την επίσκεψη σας, θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε όλους τους προβληματισμούς σας στον γιατρό, και να μάθετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετίζεται με την αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και την διαδικασία της επέμβασης.

Στην περίπτωση που εφαρμοστεί τοπική αναισθησία και μέθη ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του λίγο μετά την επέμβαση. Αν εφαρμοστεί γενική αναισθησία, ο ασθενής παραμένει στην κλινική για ένα βράδυ και εξέρχεται το επόμενο πρωί.

Με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών πλαστικής χειρουργικής, ο συνολικός χρόνος επούλωσης είναι πλέον σημαντικά μικρότερος. Μετά από 8-10 ημέρες αφαιρούνται τα ράμματα, ενώ το οίδημα και οι εκχυμώσεις στην περιοχή του προσώπου υποχωρούν ολοκληρωτικά σε διάστημα 15 ημερών.

Τα αποτελέσματα ουσιαστικά είναι ορατά με την υποχώρηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων, μέσα σε 2 εβδομάδες.

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι μακροχρόνια (τουλάχιστον για 10 χρόνια), ιδίως σε όσους διατηρούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Το κόστος εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές, το μέγεθος του προβλήματος, και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Στα VF Laser Clinics αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα απόλυτα εξατομικευμένα, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατό τα κόστη για τον ασθενή.

Έτσι λοιπόν το κόστος καθορίζεται σε συνάρτηση με τις ατομικές ανάγκες, και μπορεί να διαφέρει για την ίδια περιοχή σε διαφορετικά άτομα.

Ο υποψήφιος πρέπει να γνωρίζει, ότι της συγκεκριμένης επέμβασης προηγείται ένα σύνολο εξετάσεων.

Επιπλέον, τόσο κατά το προεγχειρητικό όσο και κατά το μετεγχειρητικό διάστημα, χρειάζεται αποχή από το κάπνισμα και το αλκοόλ για ιατρικούς λόγους.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ