αντιμετωπιση ραγαδων

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ

ME ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ VIVACE PLUS®

Οι λευκές ραγάδες εμφανίζονται σε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό γυναικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναπτύσσονται και σε άνδρες. Πιο συχνά δημιουργούνται στην κοιλιά, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, τους βραχίονες, και τους μαστούς, σε περιοχές δηλαδή του σώματος με μεγαλύτερη συσσώρευση λίπους.
Αποτελούν τη φυσική εξέλιξη των κόκκινων ραγάδων, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου “ξεθωριάζουν” και  γίνονται λευκές.

Μέχρι σήμερα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων, κάτι που άλλαξε με τη θεραπεία Vivace Plus ® με την οποία ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία VIVACE PLUS ® βασίζεται στο αυθεντικό σύστημα Fractional Microneedle RF VIVACE®, το οποίο αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα κλασματικής ραδιοσυχνότητας.

Οι μικροβελόνες του συστήματος VIVACE® προκαλούν πολλούς μικροσκοπικούς νυγμούς στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα η ραδιοσυχνότητα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες κλασματικής πήξης, αναπλάθωντας έτσι το δέρμα.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ VIVACE PLUS ®

Η θεραπεία γίνεται ογκομετρικά και τρισδιάστατα, χάρη στις 2 εξελιγμένες κεφαλές του συστήματος.

Αφενώς με τη λειτουργία της διάχυτης μεταφοράς θερμικής ενέργειας (1 Μhz) πετυχαίνουμε βαθιά σύσφιξη, και αφεταίρου με τη λειτουργία επιφανειακής και εν τω βάθει θέρμανσης ιστών (2 Mhz) χρησιμοποιούμε εστιασμένη υψηλή ραδιοσυχνότητα, για δράση από την επιφάνεια της επιδερμίδας έως και τον υποδόριο ιστό.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ.
  • Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση όλων των ειδών λευκών ραγάδων.
  • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.
  • Κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.
  • Απόλυτα ασφαλής θεραπεία.
  • Ελάχιστες συνεδρίες.
  • Χωρίς φάρμακα ή τοπική αναισθησία.
  • Ανώδυνη θεραπεία, χωρίς παρενέργειες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ