ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ BS-3500 Skin Analyser ®

Τα Κέντρα μας διαθέτουν τον υπερσύγχρονo δερμοαναλυτή BS 3500 Skin Analyser ®, ο οποίος παρέχει σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με τις ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενή.

Χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες πληροφορίες, οι γιατροί των VF Laser Clinics αξιολογούν με εξαιρετική ακρίβεια την κάθε περίπτωση, εφαρμόζοντας απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες.

Χάρη στην τεχνολογία της πολυφασματικής απεικόνισης, το σύστημα δερμοανάλυσης BS 3500 αποκαλύπτει σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα και στο χόριο που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, παρέχοντας πολλαπλές αξιολογήσεις του δέρματος (συνολικά 8).

Με αυτόν τον τρόπο, οι γιατροί των VF Laser Clinics έχουν στη διάθεσή τους διαφορετικά επιστημονικά κριτήρια (όπως πχ. ρυτίδες, σημάδια φωτογήρανσης, δυσχρωμίες, πόρους, πορφυρίνες, κ.α.), ώστε να εκτιμήσουν με ακρίβεια και ασφάλεια την κατάσταση του δέρματος του ασθενή.

Στα VF Laser Clinics, η ανάλυση του δέρματος παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, αφού θεωρείται απαραίτητη τόσο για το σχεδιασμό της εκάστοτε θεραπείας, όσο και για την παρακολούθησή της.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ TOY ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ

Το σύστημα BS-3500 Skin Analyser®:
Αξιολογεί ένα μεγάλο φάσμα δερματικών βλαβών.
Προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Διαθέτει προηγμένα εργαλεία ψηφιακής ανάλυσης.
Είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση.
Έχει πολύ γρήγορη εφαρμογή και ανάλυση των δεδομένων.