ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τα μάτια μας καθρεφτίζουν την ψυχική μας διάθεση, αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά μας, και χαρακτηρίζουν την εμφάνιση του προσώπου μας.

Το πέρασμα του χρόνου σε συνδυασμό με κληρονομικούς παράγοντες, προκαλούν τη σταδιακή χαλάρωση και πτώση των βλεφάρων, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στο βλέμμα μας που φαίνεται κουρασμένο και λυπημένο, όσο και στο πρόσωπο που δείχνει γερασμένο.

Η σύγχρονη ιατρική, με τη μη επεμβατική μέθοδο της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής, έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει σε εξαιρετικό βαθμό το πρόβλημα της πτώσης των βλεφάρων, όταν αυτό δεν είναι ιδιαίτερα έντονο.

Στις περιπτώσεις όμως που η πτώση είναι πάρα πολύ μεγάλη ενώ συνυπάρχουν παράλληλα πολύ βαθιές ρυτίδες και ογκώδεις σακούλες κάτω από τα μάτια, είναι προτιμότερη η επεμβατική μέθοδος της βλεφαροπλαστικής.

Τα αποτελέσματα τόσο της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής όσο και της πλαστικής των βλεφάρων είναι εντυπωσιακά, ενώ αναζωογονούν παράλληλα με το βλέμμα και την ψυχολογία του ατόμου.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

  • Ανανέωση και λάμψη σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από τα μάτια.
  • Ολοκληρωτική εξάλειψη των ρυτίδων, της χαλάρωσης, της κουρασμένης όψης, και άλλων δερματικών βλαβών.
  • Ασφαλής επέμβαση, χωρίς σημάδια.
  • Μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΣΤΑ VF LASER CLINICS

  • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απόλυτα εξατομικευμένη.
  • Πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
  • Επιλέγεται κάθε φορά η βέλτιστη επεμβατική τεχνική.
  • Μικρότερος χρόνος ανάρρωσης χάρη στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η βλεφαροπλαστική στοχεύει στην αφαίρεση του δερματικού ιστού και του υποδόριου λίπους που υπάρχει σε περίσσεια πάνω ή/και κάτω από τα μάτια, ώστε να εξαλείψει τα σημάδια του γήρατος από την περιοχή. Η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να εφαρμοστεί, είτε και στα 2 βλέφαρα ή σε ένα από αυτά (άνω και κάτω βλεφαροπλαστική).

Στην άνω βλεφαροπλαστική ο χειρουργός σχεδιάζει λεπτομερώς τις φυσιολογικές πτυχές των βλεφάρων, και στη συνέχεια αφαιρεί το χαλαρωμένο δερματικό ιστό και μέρος του υποδόριου λίπους, συνήθως από την έσω μεριά του βλεφάρου.

Η κάτω βλεφαροπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τεχνικές, ανάλογα με το αν η τομή θα είναι εσωτερική (μέσα στο βλέφαρο), ή εξωτερική (κάτω από τις βλεφαρίδες).

Αναλόγως το είδος της βλεφαροπλαστικής (άνω, κάτω, ή και στα 2 βλέφαρα), η διαδικασία διαρκεί από 30 λεπτά έως μιάμιση ώρα. Χάρη στις σύγχρονες επεμβατικές τεχνικές που εφαρμόζονται, η βλεφαροπλαστική δεν είναι επώδυνη, ούτε απαιτεί μεγάλο διάστημα αποθεραπείας.

Ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του λίγες ώρες μετά την επέμβαση. Τα ράμματα που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά λεπτά. Επιπλέον, είναι απορροφήσιμα, οπότε και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν.

Με τη σύγχρονη βλεφαροπλαστική κατορθώνουμε να ανανεώσουμε την όψη της περιοχής των ματιών, και κατά συνέπεια όλου του προσώπου, σχεδόν ανώδυνα και με τρόπο που η επέμβαση να μην γίνεται αντιληπτή. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι μακροχρόνια (τουλάχιστο για 10 χρόνια).

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επέμβαση συχνά συνδυάζεται με Lifting, ώστε να πετύχουμε τη συνολική ανανέωση του Προσώπου.

Η επέμβαση αφορά γυναίκες και άνδρες, συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας με έντονο πρόβλημα πτώσης βλεφάρων και γενικότερα γήρανσης της περιοχής των βλεφάρων. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι μακροχρόνια (τουλάχιστο για 10 χρόνια).

Σε άτομα νεότερης ηλικίας και με πιο ήπιο πρόβλημα, συστήνεται η μη επεμβατική μέθοδος της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής.

Η βλεφαροπλαστική δεν σχετίζεται με τη διόρθωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας) ή με την ανόρθωση των φρυδιών.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με μέθη και τοπική αναισθησία.

Μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 90 λεπτά, ανάλογα με το είδος της βλεφαροπλαστικής (άνω, κάτω, ή και στα 2 βλέφαρα).

Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην οικία του, λίγες ώρες μετά το πέρας της επέμβασης.

Οι σύγχρονες επεμβατικές τεχνικές καθιστούν τη βλεφαροπλαστική μη επώδυνη. Τυχόν μετεγχειρητικοί πόνοι, αν υπάρξουν, είναι πολύ ήπιοι και αντιμετωπίζονται με απλά παυσίπονα.

Λόγω της φύσης της επέμβασης, κατά τις πρώτες ημέρες σχηματίζεται οίδημα και εκχυμώσεις στην περιοχή. Τα παραπάνω αποτελούν φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, και υποχωρούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανάλογα με την έκταση της επέμβασης  και το είδος της δουλειάς του ασθενή (γραφείου, χειρονακτική, κλπ.), η επιστροφή στην εργασία γίνεται σε διάστημα που κυμαίνεται από 3 έως 15 ημέρες.

Γενικότερα, δεν πρέπει να γίνει χρήση φακών επαφής και make up για τουλάχιστο 7 ημέρες, ενώ συστήνεται και αποφυγή της άσκησης για τουλάχιστο 2 εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα ουσιαστικά είναι ορατά με την υποχώρηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων, μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Το κόστος εξαρτάται από το φύση του προβλήματος, και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Στα VF Laser Clinics αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα απόλυτα εξατομικευμένα, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατό τα κόστη για τον ασθενή.

Έτσι λοιπόν το κόστος καθορίζεται σε συνάρτηση με τις ατομικές ανάγκες, και μπορεί να διαφέρει για την ίδια περιοχή σε διαφορετικά άτομα.

Εκτός από τις τεχνικές που περιεγράφηκαν, στα VF Laser Clinics εφαρμόζουμε και την αναίμακτη βλεφαροπλαστική Plasma Tec.

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνικής, είναι ότι καταφέρνουμε σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ να εφαρμόσουμε εξαιρετικής ποιότητας βλεφαροπλαστική αποκατάσταση, χωρίς τον κίνδυνο για ουλές, ασυμμετρίες ή βλάβες!

Αποτελεί την πιο προηγμένη, μη επεμβατική μέθοδο βλεφαροπλαστικής, και εφαρμόζεται αποκλειστικά από πιστοποιημένους και ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ