HIGH DEFINITION LIPOPLASTY

Είναι γεγονός ότι πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, ακόμη κι αν εφαρμόζουν με συνέπεια ένα ενδεδειγμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, παρουσιάζουν μια τάση για δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους σε ορισμένες σωματικές περιοχές. Εξάλλου, στους περισσότερους ανθρώπους υπάρχουν σημεία στο σώμα που, όσο εντατικά κι αν γυμναστούν, δε θα μπορέσουν να τονιστούν έντονα, κάτι που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στον σωματότυπο και την κληρονομική προδιάθεση.

Η High Definition Lipoplasty (ή HD-Lipo), αποτελεί ένα καινοτόμο είδος λιποαναρρόφησης που λύνει όλα τα παραπάνω προβλήματα!

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο λιποαναρρόφησης, ο πλαστικός χειρουργός πετυχαίνει την οριστική απομάκρυση του επίμονου λίπους στα δύσκολα σημεία και την ανάδειξη ενός καλογυμνασμένου σώματος.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η High Definition Lipoplasty είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους αστέρες του Hollywood.

Η HD-Lipo συνδυάζεται ιδανικά και με τη Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo, διότι με τη χρήση του Laser ο πλαστικός χειρουργός έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ HIGH DEFINITION LIPOPLASTY

  • Άριστο αποτέλεσμα στην ανάδειξη περιοχών του σώματος, με έμφαση στη λεπτομέρεια.
  • Ιδιαίτερα ομοιογενής αφαίρεση του λίπους.
  • Ιδανική για την ακριβή στόχευση του λίπους σε σημεία που δεν προσεγγίζονται με κλασσικές μεθόδους.
  • Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, με μικροσκοπικές οπές.
  • Απόλυτα ασφαλής.
  • Πολύ σύντομος χρόνος αποθεραπείας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Μέσα από οπές ελάχιστου μεγέθους, ο χειρουργός εισάγει μία κάνουλα διαμέτρου 2 χιλιοστών, η οποία αφαιρεί στοχευμένα το λίπος από τις προβληματικές περιοχές.

Ο πλαστικός χειρουργός κάνει τη λιποαναρρόφηση με τέτοιο τρόπο, ώστε όχι μόνο να αφαιρεθεί το περίσσιο λίπος, αλλά και να σμιλευτεί ολόκληρη η περιοχή με τον καταλληλότερο τρόπο!

Για παράδειγμα, στο 6 Pack HD που αφορά την περιοχή της κοιλιάς, εφαρμόζονται από τον πλαστικό ειδικές τεχνικές ώστε να αφαιρεθεί λιγότερο λίπος στα σημεία που προβάλλουν προς τα έξω οι κοιλιακοί μύες και περισσότερο λίπος στις ραφές μεταξύ των μυών, αναδεικνύοντας τη γράμμωση των  κοιλιακών.

Εκτός από την κοιλιακή χώρα και γενικότερα την περιοχή του κορμού, η High Definition Lipoplasty εφαρμόζεται:

  • στους μηρούς και τους γλουτούς με στόχο να αναδιαμορφώσει ολόκληρες τις περιοχές αυτές προσδίδοντας μια πιο θηλυκή σιλουέτα,
  • στα χέρια ώστε να αφαιρεθεί το περιττό λίπος τοπικά και να τονιστεί το ανάγλυφο των μυών,
  • στις γάμπες ώστε να βελτιωθεί το περίγραμμα σε ολόκληρη την περιοχή των ποδιών,
  • στο στήθος, όπου αφορά κυρίως τους άντρες που πάσχουν από γυναικομαστία,

Αξίζει να γνωρίζετε ότι στις επεμβάσεις HD-Lipo, η ίδια ποσότητα λίπους που αναρροφήθηκε μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για να αναδείξει την ανατομική δομή μιας άλλης περιοχής. Έτσι για παράδειγμα, λίπος που αφαιρέθηκε από την κοιλιά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σμιλεύσει το περίγραμμα στους γλουτούς.

Η High Definition Lipoplasty είναι μια επέμβαση σχεδόν ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Ο ασθενής σε σχετικά σύντομο χρόνο μετά την επέμβαση μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.

Η επαναστατική, σχεδόν ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ μέθοδος SMART LIPO™, βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό της λιποαναρρόφησης και του laser.

Η SMART LIPO™ εφαρμόζεται ιδανικά στις περισσότερες περιπτώσεις High Definition Lipoplasty, αφού προσφέρει άριστο αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που είναι απόλυτα ασφαλής και πρακτικά ανώδυνη.

Με τη βοήθεια του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ μηχανήματος Laser Λιπογλυπτικής SMART LIPO™  που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας(εγκεκριμένο από το FDA) διαλύουμε οριστικά το λίπος στην προβληματική περιοχή με εξαιρετική ακρίβεια, χωρίς να επηρεάζονται οι πλησίον ιστοί. Μέσα από οπές ελάχιστου μεγέθους, ο χειρουργός εισάγει μια οπτική ίνα laser, η οποία εκπέμπει φωτεινές δέσμες υψηλής ενέργειας καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα. Στη συνέχεια, το λίπος αφαιρείται από τον πλαστικό χειρουργό με την χρήση της ειδικής κάνουλας.

Όπως και στην κλασσική λιποαναρρόφηση, έτσι και στη SMART LIPO™  τα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΙΜΑ, αφού αφαιρούμε τα λιποκύτταρα που περισσεύουν, μειώνοντας τον συνολικό αριθμό τους.

Η Laser λιποαναρρόφηση SMART LIPO™ εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και όχι σε νοσοκομείο. Επιπλέον, ο ασθενής δεν χρειάζεται νοσηλεία και μετά την επέμβαση μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.

 

Η λιποαναρρόφηση High Definition Lipoplasty HD-Lipo), αφορά γυναίκες και άνδρες που διαθέτουν σχετικά γυμνασμένο σώμα και είτε έχουν σε κάποιες περιοχές του σώματός τους πρόβλημα τοπικού λίπους ή θέλουν να τονίσουν συγκεκριμένα σημεία ακόμη περισσότερο.

Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος ούτε υποκατάστατο της εκγύμνασης του σώματος. Επίσης, δεν αφορά τις περιπτώσεις στις οποίες το πρόβλημα έχει τέτοια χαρακτηριστικά που να μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς με άλλες μεθόδους (πχ. Παλλόμενη Λιποαναρρόφηση).

Εφαρμόζονται σε σημεία του σώματος που υπάρχει συσσώρευση τοπικού λίπους, όπως:
• στους γλουτούς,
• στους μηρούς,
• στην κοιλιά (6 Pack Abs),
• στα πλαϊνά της μέσης,
• στο στήθος και γύρω από αυτό,
• σε περιπτώσεις γυναικομαστίας στους άνδρες,
• σε περιοχές των χεριών.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των 2 σύγχρονων τεχνικών λιποαναρρόφησης που εφαρμόζονται στα VF Laser Clinics, είναι ότι δεν απαιτείται διανυκτέρευση σε νοσοκομείο.

Ιδιαίτερα η Laser λιποαναρρόφηση είναι μια επέμβαση πρακτικά ανώδυνη, η οποία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου.

Τα αποτελέσματα και στις 2 τεχνικές είναι ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΑ και ΜΟΝΙΜΑ. Μάλιστα, κατά τους πρώτους μήνες το αποτέλεσμα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Όπως προαναφέραμε, στις επεμβάσεις HD-Lipo, η ίδια ποσότητα λίπους που αναρροφήθηκε μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για να αναδείξει την ανατομική δομή μιας άλλης περιοχής. Έτσι λοιπόν, λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες από 1 περιοχές, κατά την ίδια επεμβατική συνεδρία, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται κάποιες ιατρικές συνθήκες.

Οι συνθήκες αυτές σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας του ατόμου, την ηλικία του, την έκταση του προβλήματος, κ.α. Σε κάθε περίπτωση, ο χειρουργός θα κρίνει κατά πόσον αυτό είναι εφικτό.

Το κόστος της λιποαναρρόφησης εξαρτάται από την ανατομική περιοχή που θα εφαρμοστεί, το μέγεθος του προβλήματος, την ποσότητα του λίπους που θα αφαιρεθεί, αλλά και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Στα VF Laser Clinics αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα απόλυτα εξατομικευμένα, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατό τα κόστη για τον ασθενή.

Έτσι λοιπόν το κόστος καθορίζεται σε συνάρτηση με τις ατομικές ανάγκες, και μπορεί να διαφέρει για την ίδια περιοχή σε διαφορετικά άτομα.

Ένα καλλίγραμμο σώμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το συνδυασμό σωστής διατροφής και φυσικής άσκησης.

Η λιποαναρρόφηση High Definition Lipoplasty (ή HD-Lipo), ενδείκνυται μόνο για τις περιπτώσεις ανθρώπων που συγκεντρώνουν σε μια περιοχή επίμονο τοπικό λίπος, που δεν αντιμετωπίζεται τόσο με τη διατροφή και τη γυμναστική, όσο και με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους.

Η λιποαναρρόφηση σίγουρα μπορεί να συνεισφέρει στην απόκτηση ενός καλοσχηματισμένου και αρμονικού σώματος, όμως δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, ούτε καταργεί τα οφέλη της άσκησης και της διατροφής, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στην υγεία γενικότερα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ