ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί αποτελούν σύμβολο αισθησιασμού και θηλυκότητας.

Ιδιαίτερα στις Μεσογειακές χώρες όμως, καθώς το σώμα της γυναίκας ωριμάζει με την ηλικία, οι γλουτοί παρουσιάζουν την τάση να χαλαρώνουν και να «πέφτουν», χάνοντας τη σφριγηλότητά τους.

Στις μέρες μας, έχουν αναπτυχθεί νέες ιατρικές τεχνικές που μας επιτρέπουν να ανορθώσουμε τους γλουτούς, προσδίδοντας σε αυτούς ιδανικό σχήμα και όγκο.

Μια εξαίρετη μη επεμβατική τεχνική είναι η ανόρθωση γλουτών με νήματα (Brazilian Lift), με την οποία εξασφαλίζουμε ένα άψογο αποτέλεσμα, άμεσα και ανώδυνα. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνικής, είναι ότι τα αποτελέσματα διαρκούν για ένα διάστημα περίπου 18 μηνών. Έτσι, η γυναίκα είναι σε θέση να αξιολογήσει την αλλαγή στο σώμα της και να κρίνει αν η νέα εικόνα των γλουτών, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της.

Στην περίπτωση που μια γυναίκα επιθυμεί ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα, τότε εφαρμόζεται η πλαστική χειρουργική ανόρθωσης γλουτών.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΛΟΥΤΩΝ

  • Άμεση ανόρθωση (lift) των γλουτών.
  • Επαναδιαμόρφωση του σχήματος των γλουτών.
  • Σύσφιξη του δέρματος.
  • Ασφαλής επέμβαση, χωρίς σημάδια.
  • Μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΣΤΑ VF LASER CLINICS

  • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απόλυτα εξατομικευμένη.
  • Πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
  • Επιλέγεται κάθε φορά η βέλτιστη επεμβατική τεχνική.
  • Μικρότερος χρόνος ανάρρωσης χάρη στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Στην ανόρθωση γλουτών μπορούν να εφαρμοστούν διάφορες επεμβατικές τεχνικές. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες της υποψήφιας και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε περίπτωσης, ο χειρουργός θα αποφασίσει αντικειμενικά ποια τεχνική πρέπει να εφαρμοστεί, προκειμένου να επιτευχθεί με απόλυτη ασφάλεια το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ανόρθωση γλουτών με πλέγμα σιλικόνης

Μια νέα τεχνική που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, είναι η ανόρθωση γλουτών με ελαστικό πλέγμα σιλικόνης.

Μέσα από μια τομή στο άνω όριο της μεσογλουτιαίας σχισμής, εισάγεται σε κάθε γλουτό ένα ειδικό πλέγμα σιλικόνης, η κεφαλή του οποίου στερεώνεται στη μεμβράνη που καλύπτει τους μυς (οσφυϊκή περιτονία). Στη συνέχεια, το πλέγμα αγκιστρώνεται στους γλουτούς και τους έλκει (τραβάει) προς τα πάνω, ανορθώνοντας έτσι ολόκληρη την περιοχή.

Ανόρθωση γλουτών με λιποπλαστική

Μια άλλη νέα τεχνική, είναι η ανόρθωση γλουτών με λιποπλαστική. Ουσιαστικά, οι γλουτοί αποκτούν σχήμα και όγκο με λίπος από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Αρχικά επιλέγεται ένα σημείο του σώματος στο οποίο το λίπος βρίσκεται σε περίσσεια. Στο συγκεκριμένο σημείο πραγματοποιείται λιποαναρρόφηση και το λίπος που αφαιρέθηκε το υλικό περνάει από ειδικά μηχανήματα που το διαχωρίζουν από άλλα στοιχεία, ώστε να είναι απόλυτα «καθαρό». Στη συνέχεια, ο χειρουργός διοχετεύει μέσω μικρών οπών στους γλουτούς το λίπος, ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική εκμηδενίζεται οποιαδήποτε πιθανότητα αλλεργίας, αφού το υλικό που χρησιμοποιείται προέρχεται από το ίδιο μας το σώμα. Επιπλέον, πρόκειται για μια επέμβαση με διπλό όφελος, αφού παράλληλα με τους γλουτούς, ανασχηματίζεται  και η περιοχή στην οποία έγινε η λιποαναρρόφηση.

Και οι 2 επεμβάσεις που αναφέρθηκαν γίνονται με γενική αναισθησία. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ασθενής παραμένει στην κλινική για ένα βράδυ.

Η επέμβαση αφορά γυναίκες συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, με έντονο πρόβλημα χαλάρωσης και πτώσης στους γλουτούς.

Σε άτομα νεότερης ηλικίας και με πιο ήπιο πρόβλημα, συστήνεται η μη επεμβατική μέθοδος της ανόρθωσης γλουτών με νήματα (Brazilian Lift).

Η επέμβαση πραγματοποιείται με ολική αναισθησία. Μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 2 ώρες, ανάλογα με την τεχνική που θα εφαρμοστεί.

Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην οικία την επομένη της επέμβασης, ενώ συστήνεται να αποφύγει να καθίσει, κατά τα πρώτα 24ωρα.

Οι 2 σύγχρονες επεμβατικές τεχνικές που εφαρμόζουμε, καθιστούν γενικά την ανόρθωση γλουτών καλά ανεκτή από τον ασθενή, και ελάχιστα επώδυνη. Οι μετεγχειρητικοί πόνοι, αντιμετωπίζονται με παυσίπονα.

Λόγω της φύσης της επέμβασης, σχηματίζεται οίδημα και εκχυμώσεις στην περιοχή. Τα παραπάνω αποτελούν φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, και υποχωρούν σταδιακά.

Ανάλογα με το είδος και την έκταση της επέμβασης, η επιστροφή στη δουλειά γίνεται σε διάστημα που κυμαίνεται από 7 έως 10 ημέρες, ενώ απαιτείται η χρήση ειδικού κορσέ για περίπου 5 εβδομάδες.

Παράλληλα, συστήνεται να ξαπλώνει η ασθενής μπρούμυτα ή σε πλάγια θέση τις πρώτες 7-20 ημέρες, και να αποφύγει τη φυσική άσκηση για 4-6 εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα ουσιαστικά είναι ορατά με την υποχώρηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων, μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Το κόστος εξαρτάται από το φύση του προβλήματος, και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Στα VF Laser Clinics αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα απόλυτα εξατομικευμένα, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατό τα κόστη για τον ασθενή.

Έτσι λοιπόν το κόστος καθορίζεται σε συνάρτηση με τις ατομικές ανάγκες, και μπορεί να διαφέρει για την ίδια περιοχή σε διαφορετικά άτομα.

Το αισθητικό αποτέλεσμα εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως η ηλικία, ο σωματότυπος, η ελαστικότητα του δέρματος, κ.α.

Η ανόρθωση γλουτών σε κάθε περίπτωση ανασχηματίζει εντυπωσιακά την περιοχή, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, αρκεί να υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζει η υποψήφια, ότι για εξασφαλίσει την άρτια και μακροχρόνια διάρκεια των αποτελεσμάτων, θα πρέπει μετά την επέμβαση να κρατήσει το βάρος της σχετικά σταθερό.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ