MINI LIFT PLUS

Lifting προσώπου με νήματα COG & Θεραπεία DERMAFRAC™

10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ!

Το MINI LIFT (Lifting προσώπου με νήματα COG) αποτελεί την πιο σύντομη, μη επεμβατική μέθοδο ανόρθωσης, σύσφιξης, και αποκατάστασης των αναλογιών – συμμετρίας του προσώπου.

Στα VF LASER CLINICS προχωράμε ένα βήμα πιο μπροστά, κι αυτό γιατί:

Χάρη σε αυτό το συνδυασμό:

 • εναποθέτουμε πρώτα τις θρεπτικές ουσίες που λείπουν από το δερματικό μας ιστό, ακριβώς στις περιοχές που απαιτείται. Έτσι, προσφέρουμε στο δέρμα μας μια προπαρασκευαστικη βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη. Αυτή ακριβώς η διαδικασία, είναι που βοηθά αργότερα στην ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ των νημάτων: το δέρμα μας έχει λιγότερους ερεθισμούς, ενώ τα νήματα εισχωρούν βαθύτερα,  κι έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και διαρκεί πολύ περισσότερο χρόνο! 
 • επιπλέον, προσφέρουμε στο δέρμα μας βαθιά ενυδάτωση, ισχυρή σύσφιξη, και εντυπωσιακή λάμψη!

Ο συνδυασμός της ανόρθωσης με νήματα με τη θεραπεία DERMAFRAC™ (MINI LIFT PLUS), αποτελλεί την επόμενη ημέρα της κοσμητικής ιατρικής προσώπου, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα ΙΣΑΞΙΟ του χειρουργικού Lifting, με μη επεμβατικό τρόπο!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Άμεση ανόρθωση (lifting) του προσώπου και του λαιμού.
 • Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Σβήσιμο των ρυτίδων.
 • Εντυπωσιακή ΛΑΜΨΗ.
 • Βαθιά ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ.
 • Ισχυρή ΣΥΣΦΙΞΗ.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία, χωρίς τομές, ουλές ή σημάδια.
 • Aπόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η διαδερμική μικροθεραπεία DERMAFRAC™:

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το αυθεντικό σύστημα DERMAFRAC™, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη στην τεχνολογία micro-channeling.

Η διαδερμική μικροθεραπεία micro-channeling είναι μια καινοτόμα ιατρική μέθοδος, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την αντιγήρανση. Η μέθοδος βασίζεται στην μεταφορά θρεπτικών ουσιών, μέσω της έγχυσης στον υποδόριο ιστό.

Η πρωτοπορία του συστήματος DERMAFRAC™, είναι ότι μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά (όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικούς παράγοντες, κλπ), απολύτως ανώδυνα και αναίμακτα, μέσω των μικρο – καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα.

Τα νήματα COG:

Τα νήματα COG δεν είναι τίποτε άλλο, παρά χειρουργικά νήματα. Χρησιμοποιούνται σε χειρουργικές επεμβάσεις, είναι πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και απόλυτα ασφαλή (με πιστοποίηση CE).
Στην εφαρμογή MINI LIFT PLUS, ουσιαστικά δημιουργούμε με τη χρήση μικροσκοπικών βελόνων ένα πλέγμα νημάτων COG κάτω από την επιδερμίδα, το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την υφή της επιδερμίδας. Πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται ήπια τοπική αναισθησία με κρέμα, ώστε να μην υπάρχει καμία αίσθηση ενόχλησης..
mini lift plus

ΣΤΑ LASER VF CLINICS

 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιούνται οι απαραίτητες δερματολογικές εξετάσεις.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
 • Το Lifting προσώπου με νήματα γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
 • Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.
 • Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, και δεν υποβάλλεστε σε γενική αναισθησία.
 • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Στα Laser VF Clinics, το MINI LIFT PLUS εφαρμόζεται:
– στο περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου,
– στο λαιμό,
– στις ρινοπαρειακές γραμμές,
– στο «πόδι της χήνας»
– στα ζυγωματικά
– γύρω από τα μάτια.

Το lifting με τα νήματα είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 30-35 ετών και άνω. Τα πιο εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα, παρατηρούνται σε δέρματα με ήπια χαλάρωση, φωτογήρανση, και λεπτές ρυτίδες.
Το lifting με τα νήματα πρέπει να αποφεύγεται σε λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις που αφορούν πιθανή εγκυμοσύνη, λήψη ορισμένων φαρμάκων (πχ. αντιπηκτικών), καθώς και σε ορισμένες παθήσεις.

Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής και ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, συνολικής διάρκειας περίπου 60 λεπτών!

Ο ασθενής δεν ταλαιπωρείται, και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν ούτε καν μικροερεθισμοί. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που εμφανιστεί τοπικό και ήπιας μορφής οίδημα, αυτό υποχωρεί σε 2-3 ημέρες.

Το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό, ενώ βελτιώνεται συνεχώς έως και 3 μήνες μετά την εφαρμογή.
Η διάρκεια του αποτελέσματος που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, μπορεί να ξεπεράσει και τους 18 μήνες.

Το Lifting με νήματα είναι εντελώς ακίνδυνο, αρκεί να εφαρμόζεται από πλαστικούς χειρουργούς εξειδικευμένους σε αυτή την τεχνική.
Αυτό ισχύει γιατί οι συγκεκριμένοι γιατροί λόγω ειδικότητας διαθέτουν, τόσο την πλέον κατάλληλη εκπαίδευση σε τέτοιες μεθόδους, όσο και την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα όρια μεταξύ της αρμονίας και της υπερβολής στα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ