ΣΥΣΤΗΜΑ IMPACT EXPERT®

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το αυθεντικό σύστημα Impact Expert ®, που αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα εναλλασσομένων ακουστικών υπερήχων.

Το σύστημα Impact Expert® χαρακτηρίζεται για την εξαίρετη αποτελεσματικότητά του σε ένα ευρύ φάσμα δερματικών βλαβών.  Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Impact™, παράγονται εναλλασσόμενα κύματα ακουστικών υπερήχων, με θετική συνέπεια την ενίσχυση της διαδερμικής διείσδυσης ενεργών συστατικών.

Έτσι, τα  θεραπευτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για να αντιμετωπίσει τη βλάβη, εισάγονται απευθείας στις βαθύτερες στιβάδες  του δέρματος.

 Η διαδικασία είναι απλή με άμεσα, ορατά αποτελέσματα, ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Οι ασθενείς μιλούν για μεγάλη βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ενδείκνυται για την εξάλειψη των Ουλών Ακμής, τη λείανση των Λεπτών Γραμμών & των Ρυτίδων, την αντιμετώπιση της Φωτογήρανσης, την αποκατάσταση του Αφυδατωμένου Δέρματος, τη διόρθωση των Ραβδώσεων, και για δερματολογικές θεραπείες Λιπαρών και Προβληματικών Επιδερμίδων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ TOY IMPACT EXPERT®

Το σύστημα Impact Expert®, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα εναλλασσομένων ακουστικών υπερήχων, και προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα,αφού:
• Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση μεγάλου φάσματος δερματικών βλαβών
• Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
• Δρα εστιάζοντας στην προβληματική περιοχή
• Είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση
• Δεν χρειάζεται αποθεραπεία ο ασθενής
• Η
εφαρμογή είναι ανώδυνη