Αυξητικη χειλιων

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΛΗ, ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Τα καλοσχηματισμένα χείλια ομορφαίνουν το πρόσωπο της γυναίκας προσδίδοντας θηλυκότητα και αισθησιασμό.
Αυτός είναι και ο λόγος που εξαιρετικά μεγάλος αριθμός νέων γυναικών, επιλέγει να τροποποιήσει το μέγεθος και το σχήμα τους. Η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση και τη διόρθωσή τους στις μέρες μας, είναι η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ.

Η αυξητική χειλιών εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις γυναίκες μέσης ή και μεγαλύτερης ηλικίας, η αυξητική χειλιών επαναφέρει άμεσα τη νεανική όψη στο πρόσωπο.
Αυτό συμβαίνει διότι με την πάροδο των χρόνων τα μαλακά μόρια του πολφού του χείλους ατροφούν, με συνέπεια τα χείλη να αποκτούν κάθετες ρυτίδες, να λεπταίνουν, και να δείχνουν μικρά και άτονα.
Χάρη στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου με υαλουρονικό οξύ, τα χείλη ανασχηματίζονται, ο όγκος τους αποκαθίσταται, οι κάθετες ρυτίδες εξαλείφονται, και επανέρχεται η σφριγηλότητα στην όψη τους.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Διόρθωση του σχήματος των χειλιών.
 • Αύξηση του όγκου.
 • Εξάλειψη των κάθετων ρυτίδων των χειλιών.
 • Σχεδόν ανώδυνη εφαρμογή.
 • Άμεσο αποτέλεσμα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η αυξητική – διόρθωση χειλιών με υαλουρονικό οξύ δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, η ίδια για κάθε άτομο. Αυτό συμβαίνει διότι κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες καθορίζονται από πολλαπλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλλο, το σχήμα του προσώπου, τα χαρακτηριστικά του, κλπ.

Στα Laser VF Clinics, πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ώστε να αναλυθούν οι μοναδικές ανάγκες του προσώπου σας, και να επιτευχθεί η αρμονία.
Μετά τον δερματολογικό έλεγχο, ακολουθεί η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως για την αλλαγή του όγκου και του σχήματος, κατόπιν βέβαια συζήτησης και συνεννόησης με εσάς. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι ενέσιμη, και γίνεται με μια πολύ λεπτή βελόνα, μέσω της οποίας εγχύεται το υαλουρονικό οξύ κάτω από την επιδερμίδα.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα εξής:
– Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες αρμονίας που αφορούν τα χείλη, τους οποίους πρέπει να γνωρίζει και να ακολουθεί ο γιατρός που εφαρμόζει αυξητική χειλιών.
– Πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο επώνυμα υαλουρονικά, και η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους γιατρούς.
– Η αυξητική – διόρθωση χειλιών έχει το πλεονέκτημα ότι στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο η αλλαγή στα χείλη σας, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να απομακρυνθεί με ασφάλεια μέσα σε λίγα λεπτά, με τη χρήση μιας ουσίας που λέγεται υαλουρονιδάση.
αυξητικη χειλιων με υαλουρονικο
αυξητικη χειλιων με υαλουρονικο
xeilia ayxitiki

ΣΤΑ LASER VF CLINICS

 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται δερματολογική εξέταση.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
 • Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
 • Τα σκευάσματα υαλουρονικού οξέως που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας, και βεβαίως διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
 • Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 • Τα αποτελέσματα είναι φυσικά και άμεσα ορατά.
 • Δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Δεν υπάρχει πόνος μετά τη θεραπεία.
 • Τα αποτελέσματα, ανάλογα με την εφαρμογή και το άτομο, διαρκούν έως και 10 μήνες.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες και άνδρες από την ηλικία των 18 ετών και άνω.

Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής. Ολοκληρώνεται σε 1 ή 2 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά και διαρκούν έως και 10 μήνες.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στην αυξητική χειλιών χρησιμοποιείται μια ειδική μορφή λεπτόρρευστου Υαλουρονικού Οξέως, με βαθμό απορρόφησης κατά προσέγγιση 20-25% σε 8-10 μήνες.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που επιθυμούμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα, απλά αναπληρώνουμε το 20-25% που απορροφήθηκε κάθε 8-10 μήνες περίπου.

Τα τελευταία έτη η χρήση του υαλουρονικού οξέως για αισθητικούς λόγους διαδόθηκε ευρύτατα στη χώρα μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να υπάρξουν και περιπτώσεις κακής πρακτικής, είτε λόγω απειρίας και μη εξειδίκευσης των ατόμων που εφάρμοσαν τη θεραπεία, ή λόγω χρήσης υαλουρονικού οξέως κακής ποιότητας.

Θα πρέπει λοιπόν να προσέχετε τα εξής:

 • Το υαλουρονικό που θα χρησιμοποιηθεί, να είναι άριστης ποιότητας και να διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
 • Η εφαρμογή να γίνεται από εξειδικευμένο δερματολόγο.
 • Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει (πχ. πολύ φουσκωμένα χείλη), να γνωρίζετε ότι το υαλουρονικό οξύ μπορεί να απομακρυνθεί με ασφάλεια μέσα σε λίγα λεπτά, με τη χρήση μιας ουσίας που λέγεται υαλουρονιδάση.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ