ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Αν και το πλούσιο στήθος είναι επιθυμητό από πολλές γυναίκες, υπάρχουν περιπτώσεις που ένα ιδιαίτερα μεγάλο στήθος αποτελεί εμπόδιο.

Όταν το βάρος του στήθους είναι πολύ αυξημένο, μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη προβλημάτων στη σπονδυλική στήλη και το μυοσκελετικό σύστημα, προκαλώντας πόνους στο λαιμό και στην πλάτη και δυσκολίες στην εκτέλεση αθλητικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο στήθος μπορεί πολύ εύκολα να καταστεί πτωτικό με την πάροδο των ετών.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

  • Οριστική μείωση ενός υπερμεγέθους στήθους.
  • Αντιμετώπιση των μυοσκελετικών προβλημάτων, που συνήθως προκαλούν οι υπερβολικά αναπτυγμένοι μαστοί.
  • Φυσικό αποτέλεσμα.
  • Απόλυτα ασφαλής επέμβαση, με μόνιμο αποτέλεσμα.

ΣΤΑ VF LASER CLINICS

  • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
  • Η μειωτική στήθους γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
  • Επιλέγεται κάθε φορά η βέλτιστη χειρουργική μέθοδος.
  • Χάρη στις σύγχρονες επεμβατικές τεχνικές, μειώνεται στο ελάχιστο η μετεγχειριτική ταλαιπωρία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η επέμβαση της μείωσης στήθους πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής, ώστε να επιτευχθεί το απόλυτα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα, καθώς και να εξασφαλιστεί ότι οι ουλές θα είναι οι μικρότερες δυνατές.

Κατά την διάρκεια της επέμβασης, αφαιρείται η περίσσια του μαζικού αδένα και του λίπους μαζί με τμήμα δερματικού ιστού, ο μαστός αναμορφώνεται, και ταυτόχρονα ανορθώνεται η θηλή.

Η μειωτική στήθους γίνεται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί από 2 έως 4 ώρες, ανάλογα με την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Η επέμβαση αφορά κυρίως τις γυναίκες που έχουν ιδιαίτερα μεγάλο στήθος και επιθυμούν να μειώσουν το μέγεθός του, τόσο για αισθητικούς λόγους, όσο και για λόγους υγείας (επιβάρυνση του μυοσκελετικού συστήματος).

Οι υποψήφιες πρέπει να είναι μεγαλύτερες από 18 ετών και να μην διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.

Η επέμβαση  πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και διαρκεί 2 -4 ώρες, ανάλογα με την περίπτωση.

Ο βαθμός μείωσης του στήθους εξαρτάται από την επιθυμία της γυναίκας και από ιατρικούς παράγοντες που αξιολογούνται από τον χειρουργό.

Κατά την επίσκεψη σας, θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε όλους τους προβληματισμούς σας στον γιατρό, και να μάθετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετίζεται με την αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και την διαδικασία της επέμβασης.

Μετεγχειρητικά, η ασθενής παραμένει στο νοσοκομείο για ένα βράδυ και επιστρέφει στην οικία της την επομένη το πρωί.

Οι σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής έχουν μειώσει κατά πολύ το βαθμό ταλαιπωρίας του ασθενή. Επειδή όμως η μειωτική στήθους δεν παύει να παραμένει μια επέμβαση, μετά το χειρουργείο η γυναίκα ενδέχεται να έχει ορισμένους πόνους. Οι πόνοι αυτοί αντιμετωπίζονται με παυσίπονα και υποχωρούν σύντομα, μέσα σε λίγες ημέρες.

Μετά από τη μειωτική στήθους και για διάστημα που κυμαίνεται από 20 έως 30 ημέρες, το στήθος παραμένει ευαίσθητο. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η γυναίκα χρειάζεται να φορέσει ειδικό αθλητικό στηθόδεσμο, και παράλληλα συστήνεται η αποφυγή της φυσικής άσκησης και της σεξουαλικής επαφής. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται περίπου 2 εβδομάδες μετά την επέμβαση.
Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της μετά από λίγες ημέρες. Αν η εργασία της απαιτεί φυσική άσκηση, απαιτούνται επιπλέον 7-10 ημέρες ανάρρωσης.

Το κόστος εξαρτάται από την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Στα VF Laser Clinics αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα απόλυτα εξατομικευμένα, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατό τα κόστη για τον ασθενή.

Οι σύγχρονες τεχνικές μειωτικής στήθους προσφέρουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και πλέον έχουν σύντομο μετεγχειρητικό στάδιο.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ