Τα καλοσχηματισμένα χείλια ομορφαίνουν το πρόσωπο της γυναίκας προσδίδοντας θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Γι αυτό άλλωστε, μεγάλος αριθμός γυναικών από όλες τις ηλικίες, επιλέγει να τροποποιήσει το μέγεθος και το σχήμα τους. Αν και υπάρχουν διάφορες ιατρικές μέθοδοι για την αύξηση και τη διόρθωση των χειλιών, η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη, κι αυτό διότι το υαλουρονικό οξύ:

  1. Προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας τις μοντέρνες τεχνικές της αισθητικής δερματολογίας (μαθηματική χρυσή τομή, γωνία των χειλιών σε σχέση με την κόρη του ματιού, συμμετρία με χαρακτηριστικά προσώπου, τόξο άνω χείλους, σημεία προεξοχής, κα.), μπορούμε να πετύχουμε τις ιδανικές αναλογίες των χειλιών για κάθε πρόσωπο.
  2. Είναι απόλυτα βιοσυμβατό υλικό. Χάρη σε αυτό, η χρήση του είναι ασφαλής και αποφεύγουμε επιπλοκές όπως φλεγμονές, αλλεργίες, κολλαγονώσεις, κα.
  3. Είναι εύκολο στην εφαρμογή. Με το υαλουρονικό μπορούμε να διορθώσουμε το σχήμα, να αυξήσουμε τον όγκο, να εξαλείψουμε τις κάθετες ρυτίδες και να μεταβάλλουμε τη δομή των χειλιών. Επιπλέον, η εφαρμογή του γίνεται γρήγορα κι ανώδυνα, και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.
  4. Έχει αντίδοτο. Ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να απομακρυνθεί με ασφάλεια μέσα σε λίγα λεπτά, με τη χρήση μιας ουσίας που λέγεται υαλουρονιδάση.
  5. Κρατάει αρκετό καιρό αλλά όχι για πάντα. Η περιοχή των χειλιών βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου, και έχει ιδιαίτερη ανατομία και αισθητική. Σε μια τέτοια περίπτωση η μονιμότητα δεν είναι το ζητούμενο, δεδομένου ότι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου θα αλλάξουν με τον χρόνο, και έτσι η συνολική αρμονία σταδιακά θα διαταραχτεί.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ