ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

Με Υψηλής Ποιότητας Υλικά, Εντελώς Ανώδυνα!

Οι οδοντικοί ιστοί είναι ευάλωτοι στην τερηδόνα, μια νόσο η οποία διαβρώνει σταδιακά την οδοντική ουσία (το σμάλτο, την οδοντίνη και σε προχωρημένες περιπτώσεις την οστεΐνη).

Η τερηδόνα δημιουργείται από κατάλοιπα οξέων που παράγονται από βακτήρια του στόματός μας, γι’ αυτό και σχετίζεται συχνά με την κακή στοματική υγιεινή και την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης, χωρίς όμως να αποκλείεται να εμφανιστεί ακόμα και σε άτομα που είναι ιδιαίτερα σχολαστικά με τον οδοντικό καθαρισμό.

Επειδή η τερηδόνα όσο επεκτείνεται, διαβρώνει τα δόντια δημιουργώντας “κενά”, είναι απαραίτητο αυτά τα κενά να “σφραγιστούν”, δηλαδή να γεμίσουν με ειδικό υλικό ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω διάβρωση.

Ο στόχος μας, δεν είναι μόνο να αποκαταστήσουμε τις βλάβες από την τερηδόνα στα δόντια, αλλά και να χρησιμοποιήσουμε υλικά τα οποία δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην υγεία του ασθενούς μακροχρόνια.

Επιπλέον, η αποκατάσταση θα πρέπει να είναι και αισθητική, δηλαδή τα σφραγίσματα να μην γίνονται σε καμία περίπτωση αντιληπτά!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS

  • Πλήρης θεραπευτική αποκατάσταση του προσβεβλημένου δοντιού από την τερηδόνα
  • Αποκατάσταση της υγείας των ούλων
  • Άριστη αισθητική εικόνα
  • Πλήρης λειτουργικότητα στη μάσηση
  • Μόνο με υλικά σφραγίσματος ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ και ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ.
  • Απόλυτως ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία
  • Γρήγορη θεραπεία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Αρχικά, ο οδοντίατρος αφαιρεί από το δόντι το κατεστραμμένο τμήμα του, και καθαρίζει σχολαστικά την προσβεβλημένη από την τερηδόνα περιοχή.

Στη συνέχεια, γεμίζει την κοιλότητα (το “κενό”) που έχει δημιουργηθεί με το κατάλληλο υλικό εμφράξεως. Το μέγεθος του σφραγίσματος καθορίζεται από το ποσοστό της οδοντικής απώλειας.

Η θεραπεία στα VF Laser Clinics είναι ΑΝΩΔΥΝΗ, τόσο λόγο της τοπικής αναισθησίας που εφαρμόζεται, όσο και λόγο της μακρόχρονης εμπειρίας της οδοντιατρικής μας ομάδας.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες, άνδρες και παιδιά, με προβλήματα τερηδόνας.

Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής και ολοκληρώνεται φυσικά σε 1 συνεδρία.
Αν απαιτούνται περισσότερα από ένα σφραγίσματα, τότε ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.

Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά σφραγίσματος ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ και ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ. Έτσι τα υλικά είναι απόλυτα αξιόπιστα και ΑΣΦΑΛΗ για την υγεία σας.

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΑΓΑΛΜΑΤΑ ή ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (πχ. υδράργυρο).

Η τερηδόνα μπορεί να αποφευχθεί με τη σχολαστική ατομική στοματική καθαριότητα, σε συνδυασμό με τις τακτικές προληπτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο.

Από τη στιγμή που θα παρατηρηθεί όμως η νόσος , θα πρέπει να θεραπευτεί το ταχύτερο δυνατό ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω διάβρωση, μιας που η ζημιά που προκαλεί η τερηδόνα, είναι μόνιμη.

Αν αφεθεί η τερηδόνα χωρίς θεραπεία, τότε σταδιακά το δόντι θα διαβρωθεί σε τέτοιο βάθος ώστε όχι μόνο θα αχρηστευθεί, αλλά παράλληλα η νόσος θα επεκταθεί και στις γύρω περιοχές.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ