ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ FRACTIONAL LASER

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ

FRACTIONAL LASER

ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Με τα χρόνια, το δέρμα του προσώπου τείνει να χάνει τη λάμψη του και να δείχνει άτονο, κουρασμένο και θαμπό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επιδερμικές θεραπείες και οι θεραπείες με κρέμες ή παρόμοια προϊόντα, ελάχιστα ωφελούν, αφού το πρόβλημα εντοπίζεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Έχοντας επενδύσει στα πιο σύγχρονα FRACTIONAL LASER, και με την εμπειρία όλων των ειδών των περιστατικών, καταφέρνουμε και εξασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Βαθειά αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Λείανση των ρυτίδων.
 • Επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
 • Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος.
 • Νεανική, λαμπερή όψη.
 • Καθυστέρηση της πρόωρης γήρανσης.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία.
 • Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου FRACTIONAL LASER δεν ονομάζεται άδικα λίφτινγκ χωρίς νυστέρι! Πρόκειται για μια πραγματικά «θαυματουργή θεραπεία», μιας που το FRACTIONAL LASER μπορεί και διεισδύει στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα.
Επιπλέον, τα εξελιγμένα FRACTIONAL LASER προσφέρουν τη δυνατότητα όχι μόνο της ρύθμισης της έντασης και της διάρκειας παλμού του φωτός, αλλά και της επιλογής του επιθυμητού βάθους διείσδυσης στο δέρμα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του κάθε δέρματος, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι απόλυτα στοχευμένη και εξατομικευμένη.
Το φως που διοχετεύεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μέσω της διαδικασίας της βιοδιέγερσης ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν εκ νέου τις ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης που χρειάζεται το δέρμα για να αναγεννηθεί.Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το πρόσωπο αναζωογονείται ριζικά.
Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου FRACTIONAL LASER, καταπολεμά ταυτόχρονα τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες, ενώ χαρίζει στο πρόσωπο ζωντάνια και λάμψη, επαναφέροντας τη νεανική όψη.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η εφαρμογή δεν είναι επώδυνη, αφού το μόνο που θα αισθανθείτε είναι μια ελαφριά θερμότητα και ανεπαίσθητα τσιμπήματα. Με την ολοκλήρωση της συνεδρίας, η περιοχή εφαρμογής ίσως κοκκινίσει ελαφρά (όπως στην απότομη ηλιοθεραπεία), η οποία εξαφανίζεται σε διάστημα λίγων ωρών. Άμεσα μετά τη θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις συνήθεις δραστηριότητές σας (συνιστάται μόνο αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας για λίγες ημέρες).

ΣΤΑ LASER VF CLINICS

 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιούνται οι απαραίτητες δερματολογικές εξετάσεις, από έμπειρο δερματολόγο.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη .
 • Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο δερματολόγο.
 • Η μέθοδος είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, από την πρώτη συνεδρία.
 • Η θεραπεία είναι κατά βάση ανώδυνη.
 • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 • Τα αποτελέσματα, ανάλογα με την περίπτωση, διαρκούν έως και 12 μήνες.

Στα VF Laser Clinics, η θεραπεία ανάπλασης προσώπου FRACTIONAL, εφαρμόζεται σε διάφορα σημεία του προσώπου, του λαιμού και της περιοχής του ντεκολτέ, καταπολεμώντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το FRACTIONAL LASER δεν χρησιμοποιείται μονάχα στην κοσμητική δερματολογία για θεραπείες αντιγήρανσης, αλλά και στην κλινική δερματολογία για την αντιμετώπιση ουλών, μυρμηκίων, υπερκερατώσεων, θηλωμάτων, ξανθελασμάτων, και άλλων δερματικών βλαβών.

Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου FRACTIONAL LASER, προτείνεται συνήθως σε γυναίκες και άνδρες ηλικίας 35-40 ετών και άνω.
Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως, μπορεί να εφαρμοστεί με σκοπό την πρόληψη και σε λίγο πιο νεαρά άτομα.

Συνήθως από 5 έως 7 συνεδρίες, αναλόγως την ηλικία του ατόμου και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δέρμα του. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 – 40 λεπτά.

Η αλλαγή είναι ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ λόγω της ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, η όψη της επιδερμίδας συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και ένα έτος.

Η εφαρμογή της θεραπείας πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο δερματολόγο. Επίσης, μεταξύ των συνεδριών πρέπει να μεσολαβούν διαστήματα 20-30 ημερών, κι αυτό διότι οι ινοβλάστες πρέπει να διεγείρονται περιοδικά ώστε να ενεργοποιείται σωστά η παραγωγή του νέου κολλαγόνου.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ