ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Στην περίπτωση που ο ασθενής έχει απωλέσει ένα ή περισσότερα δόντια, η πιο ενδεδειγμένη λύση στις μέρες μας είναι η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια κατασκευή από χειρουργικό τιτάνιο που μοιάζει με “βίδα” και ενσωματώνεται στο οστό της γνάθου, ώστε να αντικαταστήσει τη ρίζα του δοντιού που έχει χαθεί. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια τεχνητή οδοντική ρίζα, πάνω στην οποία προσαρμόζεται στη συνέχεια μια προσθετική κατασκευή (στεφάνη).

Το τιτάνιο είναι ένα υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό και απόλυτα βιοσυμβατό με τον οργανισμό μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την επιτυχή οστεοενσωμάτωση του εμφυτεύματος (η διαδικασία κατά την οποία δημιουργούνται οστικά κύτταρα γύρω από το εμφύτευμα, και το ενσωματώνουν σταδιακά μέσα στο οστό της γνάθου).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν χρησιμοποιούμε υλικά τα οποία υποβιβάζουν τη λειτουργικότητα και αισθητική του στόματος (όπως πχ. μεταλλικούς σκελετούς ως βάσεις μιας γέφυρας).

Αντιθέτως, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ, ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΑ υλικά, όπως πχ. πορσελάνες διπυριτικού λιθίου, ζιρκονία, κ.α.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS

 • Ολοκληρωμένη αποκατάσταση της λειτουργικότητας και της υγείας των δοντιών
 • Άριστη αισθητική εικόνα (απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα)
 • Πλήρης λειτουργικότητα στη μάσηση
 • Αποκατάσταση τυχόν δυσκολιών στην ομιλία
 • Σε ελάχιστες συνεδρίες
 • Αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων
 • Μόνο με ΣΥΓΧΡΟΝΑ, ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΑ υλικά
 • Αποκατάσταση εφ' όρου ζωής
 • Σε ΟΛΑ τα στάδια, η θεραπεία γίνεται με ιατρικές μεθόδους που την καθιστούν ΑΝΩΔΥΝΗ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Αν και η διαδικασία είναι εξατομικευμένη και διαφοροποιείται κάθε φορά, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του προβλήματος, σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα στάδια:

 • Αρχικά πραγματοποιείται μια σειρά εξετάσεων (ιατρικό ιστορικό, κλινική εκτίμηση, ακτινογραφικός έλεγχος, κ.α.), ώστε να καθοριστεί το βέλτιστο θεραπευτικό πρωτόκολλο.
 • Σε επόμενη συνεδρία, ο χειρουργός οδοντίατρος τοποθετεί τα εμφυτεύματα. Κατά τη χειρουργική διαδικασία, γίνεται μια μικρή τομή στα ούλα, και αφού τοποθετηθούν τα εμφυτεύματα, επανασυράπτονται οι μαλακοί ιστοί. Ανάλογα με το περιστατικό εφαρμόζεται τοπική ή ενσυνείδητη αναισθησία (μέθη), ώστε σε κάθε περίπτωση η διαδικασία να είναι ΑΝΩΔΥΝΗ.
 • Μετά από το πέρας ορισμένων μηνών, χρόνος που είναι απαραίτητος για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας της οστεοενσωμάτωσης, ο ασθενής επιστρέφει στην κλινική για να τοποθετηθούν πλέον πάνω στα εμφυτεύματα οι μόνιμες προσθετικές εργασίες.

Τα εμφυτεύματα δοντιών, αν και έχουν υψηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες προσθετικές αποκαταστάσεις, ουσιαστικά αποτελούν την οικονομικότερη λύση, αφού διαρκούν για πάντα, διαθέτοντας παράλληλα ασυναγώνιστα λειτουργικά και αισθητικά πλεονεκτήματα!

Η επιστημονική κατάρτιση και η μακρόχρονη εμπειρία των χειρουργών οδοντιάτρων των VF Laser Clinics, εξασφαλίζουν ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ σε κάθε περίπτωση, χαρίζοντας ξανά στους ασθενείς τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση!

Αφορά τις περιπτώσεις που κάποιο άτομο έχει απωλέσει ένα ή περισσότερα δόντια.

Η διαδικασία είναι απόλυτα εξατομικευμένη και διαφοροποιείται κάθε φορά, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του προβλήματος.

Στο συντριπτικό ποσοστό των περιπτώσεων, απαιτούνται 3-4 συνεδρίες.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, κατά τις οποίες τα εμφυτεύματα τοποθετούνται αμέσως μετά την εξαγωγή κάποιου δοντιού, ή που τα δόντια τοποθετούνται επάνω στα εμφυτεύματα άμεσα (άμεση φόρτιση), χωρίς ενδιάμεσο χρόνο οστεοενσωμάτωσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η θεραπεία γίνεται με ιατρικές μεθόδους που την καθιστούν ΑΝΩΔΥΝΗ για τον ασθενή.

Στην κλινική μας διαθέτουμε μεγάλο αριθμό εμφυτευμάτων, όλων των μεγεθών, τα οποία προμηθευόμαστε ΜΟΝΟ από καταξιωμένες εταιρίες.

Έτσι τα υλικά μας είναι εξαιρετικά αξιόπιστα, ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗ για την υγεία σας, και με ασύγκριτη αισθητική απόδοση.

Τα εμφυτεύματα δοντιών, αν και έχουν υψηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες προσθετικές αποκαταστάσεις, ουσιαστικά αποτελούν την οικονομικότερη λύση, αφού διαρκούν για πάντα, διαθέτοντας παράλληλα ασυναγώνιστα λειτουργικά και αισθητικά πλεονεκτήματα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ