ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ & ΛΑΜΨΗ 

Νέες Ενέσιμες Θεραπείες με Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Οι Προσφορές Ομορφιάς ξεκίνησαν! Που αλλού; Μόνο στα VF Laser Clinics!

Μη χάσετε Προσφορές -40% σε Νέες, Υψηλής Ποιότητας Ενέσιμες Θεραπείες. Από σήμερα και μόνο για λίγες μέρες:

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ PROFHILO: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΟΓΚΟΥ VOLUMΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ SCULPTRA: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ AQUALYX: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ALIDYA: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ & ΛΑΜΨΗ 

Νέες Ενέσιμες Θεραπείες με Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Οι Προσφορές Ομορφιάς ξεκίνησαν! Που αλλού; Μόνο στα VF Laser Clinics!

Μη χάσετε Προσφορές -40% σε Νέες, Υψηλής Ποιότητας Ενέσιμες Θεραπείες. Από σήμερα και μόνο για λίγες μέρες:

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ PROFHILO: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΟΓΚΟΥ VOLUMΑ: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ SCULPTRA: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ AQUALYX: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ALIDYA: ΕΚΠΤΩΣΗ -40%

PROFHILO

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Πρόκειται για μια καινοτόμα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, που βασίζεται στην εφαρμογή υαλουρονικού οξέως πολύ υψηλής συγκέντρωσης (64mg/2ml), σε συγκεκριμένα σημεία μόνο του προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει έχει την ιδιότητα να διαχέεται κάτω από το δέρμα ανανεώνοντας όχι μόνο το σημείο έγχυσης, αλλά ολόκληρη την περιοχή .

Γρήγορη, ανώδυνη, και θεαματικά αποτελεσματική, η θεραπεία Profhilo® λειαίνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές, προσφέροντας άμεσα μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Αποτελεί την τέλεια, μη επεμβατική λύση για ταυτόχρονη αναδόμηση, σύσφιξη και βαθιά αναζωογόνηση σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

VOLUMA

FILLERS ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΨΗΣ

Τα VF Laser Clinics εφαρμόζουν την πρωτοποριακή θεραπεία δομικής αποκατάστασης του όγκου και αντιγήρανσης με fillers VOLUMΑ. Για να γυρίσετε το χρόνο πίσω φυσικά, χωρίς νυστέρι!

Η απώλεια όγκου και η χαλάρωση του συνδετικού ιστού, έχουν ως συνέπεια να αλλοιώνεται η εκφραστικότητά μας και να φαινόμαστε διαρκώς άτονοι και κουρασμένοι. Το πρόσωπο δείχνει “άδειο”, οι ρυτίδες βαθαίνουν και οι λεπτές γραμμές διαγράφονται πλέον έντονες.

Η αντιγηραντική θεραπεία VOLUMΑ διαφέρει από τις υπόλοιπες θεραπείες με fillers, διότι χρησιμοποιούμε μια πιο συμπαγή μορφή υαλουρονικού οξέος, η οποία ενδείκνυται για μεγαλύτερα ελλείμματα ιστού. Έτσι, αντιμετωπίζουμε με επιτυχία όλο το εύρος των παραπάνω αισθητικών προβλημάτων, αποκαθιστώντας το σχήμα του προσώπου κι επαναφέροντας τη χαμένη νεανική όψη !

Η θερααπεία VOLUMΑ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες με σημάδια γήρανσης και απώλεια όγκου στο πρόσωπο.

SCULPTRA

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

To Sculptra είναι ένα βιοσυμβατό ενέσιμο υλικό (πολυ-L-γαλακτικό οξύ), που έχει την ιδιότητα να διεγείρει τα κύτταρά για να παράγουν κολλαγόνο με φυσικό τρόπο.

Χάρη στη μοναδική αυτή του ιδιότητα, αντιμετωπίζουμε τις υποκείμενες αιτίες γήρανσης του προσώπου, κι όχι μόνο τα αποτελέσματά τους. Έτσι, σε αντίθεση με άλλες ενέσιμες θεραπείες (πχ. fillers) δεν γεμίζουμε τις ρυτίδες, αλλά ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες που βρίσκονται στο χόριο (την βαθύτερη στιβάδα δέρματος), ώστε να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτός είναι κι ο λόγος που τα αποτελέσματα της θεραπείας Sculptra δεν είναι προσωρινά, αλλά διαρκούν έως και δύο χρόνια.

Πείτε αντίο στις βαθιές ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και την απώλεια όγκου στο πρόσωπο, κι αποκτήστε ξανά μια λεία, νεανική επιδερμίδα.

AQUALYX

ΙΣΧΥΡΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Με τη λιποδιάλυση Aqualyx (υδρολιπόλυση) επιτυγχάνουμε την εντυπωσιακή μείωση του λίπους που συσσωρεύεται τοπικά.

Το κύριο χαρακτηριστικό της θεραπείας είναι ότι στοχεύουμε απευθείας στον λιπώδη ιστό, χρησιμοποιώντας το ίδιο οξύ που παράγει και ο οργανισμός μας για την καύση του λίπους (δεσοξυχολικό οξύ). Η δραστική αυτή ουσία προκαλεί αστάθεια στο κυτταρικό φράγμα και ρήξη, κάτι που έχει ως τελικό αποτέλεσμα την ολική καταστροφή των λιποκυττάρων.

Στα VF Laser Clinics, με τη ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx καταπολεμούμε με επιτυχία το τοπικό πάχος, σε όποιο σημείο κι αν έχει συσσωρευτεί. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, και γίνεται μόνο με την εφαρμογή μιας κρέμας για τοπικό μούδιασμα. Ενδείκνυται για οποιοδήποτε σημείο του σώματος, ενώ προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στις περιπτώσεις που αφορούν το διπλοσάγονο (πρόσωπο).

ALIDYA

Αποτελεί την απόλυτη ενέσιμη λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία ALIDYA (Anti-Lipo Dystrophic Agents) βασίζεται σε ένα πανίσχυρο βιοτεχνολογικό προϊόν, βασικό συστατικό του οποίου είναι το EDTA. Το  EDTA είναι μια ουσία που εξουδετερώνει την συσσώρευση του σιδήρου και την αιμοσιδιρίνης στον υποδόριο ιστό, αναστρέφοντας έτσι την τοξική τους δράση.

Η θεραπεία ALIDYA βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δρα αντιοξειδωτικά και συμβάλλει στην βελτίωση της οξυγόνωσης του ιστού, και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. ‘Έτσι, το δέρμα αναζωογονείται, αυξάνει η ελαστικότητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα μειώνεται δραστικά η κυτταρίτιδα και η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ & ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Ενδιαφέρομαι για:
  PROFHILOVOLUMASCULPTRAAQUALYXALIDYA

  Επιλέξτε ποιο κέντρο μας θέλετε να σας εξυπηρετήσει:
  ΣΥΝΤΑΓΜΑΠΕΙΡΑΙΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΟΡΙΝΘΟΣΠΑΤΡΑΑΓΡΙΝΙΟΚΑΛΑΜΑΤΑ

  ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 218 218 3330

  ΑΘΗΝΑ • ΠΕΙΡΑΙΑΣ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • ΚΟΡΙΝΘΟΣ • ΠΑΤΡΑ • ΑΓΡΙΝΙΟ • ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Ρ R Ρ ANTIAGING

  ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ

  Μια ισχυρή τάση στην Κοσμητική Ιατρική, για την άμεση ανανέωση του προσώπου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, με μη επεμβατικό τρόπο, είναι η θεραπεία Ρ R Ρ βασισμένη στους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων μας.

  Οι αυξητικοί παράγοντες έχουν ισχυρές επανορθωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Μεταξύ άλλων, δραστηριοποιούν τα βλαστοκύτταρα, αναγεννούν τους φθαρμένους ιστούς, αναδομούν την επιδερμίδα, και συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, με τρόπο απόλυτα φυσικό, αφού προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

  Η θεραπεία είναι απλή στην εφαρμογή. Επί της ουσίας, λαμβάνουμε μια ελάχιστη ποσότητα αίματος, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα αιμοπετάλια, αφού τα έχουμε ενεργοποιήσει μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται φυγοκέντριση.

  Λάμψη, σύσφιξη και βαθιά ανανέωση, άμεσα, χωρίς αποθεραπεία!

  ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

  ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  Με όπλα μας την απόλυτη ιατρική εξειδίκευση και την τεχνολογία αιχμής, εξαπολύουμε φουλ επίθεση στα περιττά κιλά. Maximum απώλεια κιλών γρήγορα και υγιεινά, και σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ!

  Απώτερος στόχος μας, να διατηρήσουμε αυτό το αποτέλεσμα (και να μην τα πάρουμε πίσω). Με μια σειρά στοχευμένων θεραπειών, χάνουμε σωματικό βάρος, επαναπρογραμματίζουμε το βασικό μας μεταβολισμό, αυξάνουμε τις καύσεις λίπους, μέσω της ενεργοποιούμε το μυϊκό μας σύστημα, και συσφίγγουμε – ανορθώνουμε το δέρμα μας σε διαφορετικά επίπεδα βάθους.

  Μια ανώδυνη και απολύτως ασφαλής συνδυαστική θεραπεία, που βασίζεται στα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα της Κοσμητικής Ιατρικής παγκοσμίως και σε ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας! Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς και δείτε την διαφορά!