ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΔΙΑΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMAFRAC™

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΘΡΕΨΗ

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια ιατρική μέθοδος, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την αντιγήρανση. Η μέθοδος βασίζεται στην μεταφορά θρεπτικών ουσιών, μέσω της έγχυσης στον υποδόριο ιστό.
Χάρη στη μεσοθεραπεία, μας δίνεται η δυνατότητα να εναποθέσουμε τις συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται το δέρμα μας (όπως βιταμίνες, ανόργανα στοιχεία, αντιοξειδωτικούς παράγοντες, γλυκόζη, κλπ), ακριβώς στις περιοχές που απαιτείται, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανάπλαση.

Η μεσοθεραπεία προσώπου, είναι μια από τις πλέον σύγχρονες, ασφαλείς, και αποτελεσματικές θεραπείες της Κοσμητικής Ιατρικής. Όχι μόνο αντιμετωπίζει με άριστο τρόπο συγκεκριμένα προβλήματα όπως οι ρυτίδες, η ανεπαρκής ενυδάτωση, η χαλάρωση, κλπ., αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και προληπτικά, εμποδίζοντας τη γήρανση του δέρματος.
Εκτός από το πρόσωπο, αντιγηραντικές μεσοθεραπείες εφαρμόζονται στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

Οι μεσοθεραπείες είναι ασφαλείς θεραπείες, και εφαρμόζονται με άριστα αποτελέσματα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όμως, ότι για προληπτικούς λόγους, πρέπει να αποφεύγονται σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε σοβαρές καταστάσεις ανοσοκαταστολής. Επίσης, αν λαμβάνετε ορισμένα είδη φαρμάκων, (π.χ. αντιπηκτικά, αντιαιμοπεταλιακά), θα πρέπει να αποφύγετε τις μεσοθεραπείες. Οι θεραπείες στα VF Laser  Clinics είναι απόλυτα εξειδικευμένες, και βάζουμε πάντοτε σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία του θεραπευόμενου:

 • Πριν από κάθε θεραπεία εξετάζεται λεπτομερώς το ιατρικό ιστορικό του ατόμου.
 • Οι μεσοθεραπείες εφαρμόζονται αποκλειστικά από εξειδικευμένους δερματολόγους.
 • Δεν χρησιμοποιούνται προϊόντα και συνδυασμοί ουσιών αγνώστου σύστασης ή προέλευσης, αντιθέτως, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα και απόλυτα ασφαλή προϊόντα.
 • Όπου υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση της μεσοθεραπείας, απλά και αδιαπραγμάτευτα δεν την εφαρμόζουμε.

Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Στα VF Laser Clinics, χρησιμοποιούμε 2 διαφορετικές μεθόδους μεσοθεραπείας προσώπου, την ενέσιμη μεσοθεραπεία και την μεσοθεραπεία micro-channeling DERMAFRAC™(μη ενέσιμη).

Στην πρώτη περίπτωση, η αίσθηση μπορεί να παρομοιαστεί με το τσίμπημα ενός κουνουπιού.

Στην μεσοθεραπεία micro-channeling DERMAFRAC™ δεν υπάρχει καθόλου πόνος, ούτε αισθάνεστε την εφαρμογή.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος επιστρέφει άμεσα στις συνήθεις του δραστηριότητες. Τυχόν τοπικοί ερεθισμοί (πχ.ερύθημα) υποχωρούν πολύ γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρήσουν ή να εμποδίσουν τις δραστηριότητες του θεραπευόμενου.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Με την βοήθεια μιας εξαιρετικά λεπτής βελόνας, διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό, ακριβώς στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα, συγκεκριμένες ουσίες όπως συμπλέγματα βιταμινών, αμινοξέα, συνένζυμα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, κλπ.

Ανάλογα με το είδος και την έκταση του προβλήματος, το διάλυμα των ουσιών μπορεί να διαφοροποιείται στη σύσταση, με την πρόσμιξη επιπλέον αντιγηραντικών συστατικών, όπως πχ. υαλουρονικό οξύ.

Ο συνδυασμός των παραπάνω ουσιών ενεργοποιεί διάφορες διαδικασίες στον υποδόριο ιστό, όπως την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τη δέσμευση μορίων νερού, την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας, τη σύνθεση ασβεστίου, τον έλεγχο του σχηματισμού μελανίνης, κλπ.

Ως αποτέλεσμα αυτών τον διαδικασιών, βελτιώνεται θεαματικά η υφή του δέρματος, ενυδατώνεται βαθιά το δέρμα, λειαίνονται οι ρυτίδες, και γενικότερα το πρόσωπο αποκτά μια απαλή και φωτεινή όψη.

Η ΔΙΑΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MICRO CHANNELING DERMAFRAC™

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το αυθεντικό σύστημα DERMAFRAC™, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας micro-channeling.

Η διαδερμική μικροθεραπεία micro-channeling (η οποία αποτελεί μετεξέλιξη της μεσοθεραπείας) είναι μια καινοτόμα ιατρική μέθοδος, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την αντιγήρανση. Η μέθοδος βασίζεται στην μεταφορά θρεπτικών ουσιών, μέσω της έγχυσης στον υποδόριο ιστό.

Το σύστημα DERMAFRAC™ μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά μέσω των μικρο – καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα, απολύτως ανώδυνα και αναίμακτα, ακριβώς στις περιοχές που απαιτείται, προσφέροντας άμεσα λάμψη, βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανάπλαση, σε 1 μόνο συνεδρία!

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP
Μια άλλη μορφή μεσοθεραπείας, είναι η μεσοθεραπεία PRP, στην οποία δεν εγχέουμε διάλυμα θρεπτικών ουσιών, αλλά χρησιμοποιούμε τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, και η οποία περιγράφεται αναλυτικά στη σχετική σελίδα στο website μας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΣΤΑ LASER VF CLINICS

 • Πραγματοποιείται μικροσκοπική παρατήρηση από έμπειρο δερματολόγο.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
 • Η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο δερματολόγο .
 • Πολύ σύντομος ο χρόνος της θεραπείας (1-3 συνεδρίες).
 • Το αυθεντικό σύστημα DERMAFRAC™ που χρησιμοποιούμε, αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας micro-channeling.
 • Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.

Εκτός από το πρόσωπο, οι αντιγηραντικές μεσοθεραπείες και η διαδερμική μικροθεραπεία DERMAFRAC™ εφαρμόζονται στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών.

Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής. Ο αριθμός των συνεδριών είναι μικρός (συχνά 1 συνεδρία),  και εξαρτάται από το εύρος της θεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαρκούν έως και 1 έτος.

Η ασφάλεια και την υγεία του θεραπευόμενου πρέπει να τίθεται σε προτεραιότητα:

 • Πριν από κάθε θεραπεία πρέπει να εξετάζεται λεπτομερώς το ιατρικό ιστορικό του ατόμου.
 • Οι μεσοθεραπείες πρέπει να εφαρμόζονται αποκλειστικά από εξειδικευμένους δερματολόγους.
 • Πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πιστοποιημένα και απόλυτα ασφαλή προϊόντα.
 • Όπου υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση της μεσοθεραπείας, δεν πρέπει να εφαρμόζεται.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ