ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMAFRAC ΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

ΙΣΧΥΡΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης είναι μια ιατρική μέθοδος, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και στη μείωση του τοπικού πάχους. Η μέθοδος βασίζεται στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης, μέσω της έγχυσης συγκεκριμένων ουσιών στον υποδόριο ιστό. Η κλασσική μεσοθεραπεία λιπόλυσης είναι ενέσιμη, ενώ  στα VF Laser Clinics εφαρμόζουμε και την πρωτοποριακή μεσοθεραπεία micro-channeling DERMAFRAC™(μη ενέσιμη).

Τα VF Laser Clinics, είναι από τα ελάχιστα κέντρα που χρησιμοποιούν και τις 2 τεχνικές μεσοθεραπείας που αναφέρθηκαν.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • 100% φυσική θεραπεία.
 • Καταπολεμάται αποτελεσματικά η κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος.
 • Πετυχαίνεται μείωση πόντων στις προβληματικές περιοχές.
 • Ελαττώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων.
 • Ανακατανέμεται το λίπος.
 • Σμιλεύεται το σώμα βοηθώντας στην αποκατάσταση της αρμονίας.
 • Βελτιώνεται η λεμφική και αγγειακή κυκλοφορία.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος.
 • Ανώδυνη θεραπεία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ
Με την βοήθεια μιας εξαιρετικά λεπτής βελόνας, διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό, ακριβώς στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα, συγκεκριμένες ουσίες όπως καφεΐνη, L-καρνιτίνη, φωσφατυδιλοχολίνη, αντιοξειδωτικοί παράγοντες, βιταμίνες και αμινοξέα.
Ο συνδυασμός των παραπάνω ουσιών ενεργοποιεί μια διαδικασία που ονομάζεται λιπόλυση, η οποία επί της ουσίας είναι η διάλυση των λιποκυττάρων που δημιουργούν το πρόβλημα, μέσω της καταστροφής της κυτταρικής τους μεμβράνης.
Επιπλέον, οι ουσίες που διοχετεύονται βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, και επιτυγχάνουν σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή.
Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ MICRO CHANNELING DERMAFRAC™
Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το αυθεντικό σύστημα DERMAFRAC™, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας micro-channeling.
Το σύστημα DERMAFRAC™ μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά μέσω των μικρο – καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα, απολύτως ανώδυνα και αναίμακτα, ακριβώς στις περιοχές που απαιτείται, προσφέροντας ισχυρή σύσφιξη και ανάπλαση!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

Οι μεσοθεραπείες είναι ασφαλείς θεραπείες, και εφαρμόζονται με άριστα αποτελέσματα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όμως, ότι για προληπτικούς λόγους, πρέπει να αποφεύγονται σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, ο σακχαρώδης διαβήτης με λήψη ινσουλίνης, οι βαριές καρδιολογικές παθήσεις, και η ανοσολογική ανεπάρκεια. Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, όπως επίσης και αν λαμβάνετε ορισμένα είδη φαρμάκων, (π.χ. αντιπηκτικά, αντιαιμοπεταλιακά), πρέπει να αποφύγετε τις μεσοθεραπείες.
Οι θεραπείες στα VF Laser Clinics είναι απόλυτα εξειδικευμένες, και βάζουμε πάντοτε σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία του ασθενή:

 • Πριν από κάθε θεραπεία εξετάζεται λεπτομερώς το ιατρικό ιστορικό του ατόμου.
 • Οι μεσοθεραπείες εφαρμόζονται αποκλειστικά από εξειδικευμένους δερματολόγους.
 • Δεν χρησιμοποιούνται προϊόντα και συνδυασμοί ουσιών αγνώστου σύστασης ή προέλευσης, αντιθέτως, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα και απόλυτα ασφαλή προϊόντα.
 • Όπου υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση της μεσοθεραπείας, απλά και αδιαπραγμάτευτα δεν την εφαρμόζουμε.

Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Στα VF Laser Clinics, χρησιμοποιούμε 2 διαφορετικές μεθόδους μεσοθεραπείας, την μεσοθεραπεία λιπόλυσης που είναι ενέσιμη και την μεσοθεραπεία λιπόλυσης micro-channeling DERMAFRAC™(μη ενέσιμη).

 • Στην πρώτη περίπτωση, η αίσθηση μπορεί να παρομοιαστεί με το τσίμπημα ενός κουνουπιού.
 • Στην μεσοθεραπεία Micro-channeling δεν υπάρχει καθόλου πόνος, ούτε αισθάνεστε την εφαρμογή.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος επιστρέφει άμεσα στις συνήθεις του δραστηριότητες. Τυχόν τοπικοί ερεθισμοί (ερύθημα, οίδημα ή αίσθημα καύσου) υποχωρούν πολύ γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρήσουν ή να εμποδίσουν τις δραστηριότητες του θεραπευόμενου.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών, που εμφανίζουν κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος, στο σώμα τους.
Πρόκειται για μία θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα, πρακτικά ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης είναι μια εξαιρετική ιατρική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίδας /όψης φλοιού πορτοκαλιού, καθώς και του τοπικού πάχους.

Ο αριθμός των συνεδριών (ο οποίος συνήθως είναι περιορισμένος), ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση. Πιθανή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή εφαρμογής μετά τη θεραπεία, είναι απόλυτα φυσιολογική. Μετά τη συνεδρία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.
Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τη δεύτερη συνεδρία, και εντείνονται με την εξέλιξη της θεραπείας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης δεν αποτελεί και δεν πρέπει να αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους ούτε καταπολέμησης της παχυσαρκίας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ