ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ

ΑΜΕΣΑ &  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Οι ραγάδες δημιουργούνται συνήθως μετά από απότομες αλλαγές στο βάρος ή μετά από την εγκυμοσύνη, και σε πιο σπάνιες περιπτώσεις από άλλους λόγους όπως η χρήση κορτιζόνης ή το σύνδρομο Cushing. Η κληρονομική προδιάθεση καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση ή μη των ραγάδων, σε συνδυασμό πάντα με τα παραπάνω αίτια.

Στα πρώτα στάδια εμφάνισης έχουν ροζ – κόκκινο ή και μωβ χρωματισμό, αλλά με την πάροδο του χρόνου το χρώμα τους τείνει να γίνει λευκό και να είναι λιγότερο έντονο (ξεθωριάζουν).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι κόκκινες  ραγάδες αντιμετωπίζονται ανάλογα με την περίπτωση είτε με τη θεραπεία Vivace Plus ® ή με τα Laser Long pulse Pulsed-Dye και Long pulse Nd:Yag:

  • Οι περισσότερες κόκκινες ραγάδες εξαλείφονται με την πρωτοποριακή θεραπεία Vivace Plus ®. Το Vivace Plus ® κινητοποιεί τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, διεγείροντας έτσι τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτυγάνοντας την πλήρη εξάλειψή τους.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κόκκινες ραγάδες αντιμετωπίζονται με τα Laser Long pulse Pulsed-Dye και Long pulse Nd:Yag. Το laser προκαλεί υπερέκκριση ελαστίνης και κολλαγόνου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τον αποχρωματισμό τους (οι ραγάδες γίνονται λευκές και σβήνουν).

Στα Laser VF Clinics, χάρη στην εμπειρία των δερματολόγων μας και με την βοήθεια των εξελιγμένων συστημάτων μας, εξασφαλίζουμε θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση όλων των ειδών ραγάδων, πολύ γρήγορα, ανώδυνα και το κυριότερο, με απόλυτη ασφάλεια.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων κόκκινων ραγάδων.
  • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.
  • Χωρίς φάρμακα ή τοπική αναισθησία.
  • Ανώδυνη θεραπεία, χωρίς παρενέργειες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ