ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας απασχολεί την πλειοψηφία των Ελληνίδων γυναικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που απασχολεί και άνδρες. Σχεδόν πάντα παρουσιάζεται στους γλουτούς και στους μηρούς, ενώ πολύ συχνά εμφανίζεται και στην κοιλιά, τα μπράτσα και τις γάμπες.

Η κυτταρίτιδα είναι επί της ουσίας η εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στον υποδόριο ιστό και το δέρμα, σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Στα συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει ανεπαρκής αιμάτωση και διόγκωση των λιποκυψελών.

Με πιο απλά λόγια, ο οργανισμός, αντί να αναδομήσει και να «κάψει» το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα. Σταδιακά, το λίπος συσσωρεύεται, η ελαστικότητα του συνδετικού ιστού μειώνεται, και το δέρμα εμφανίζει την εικόνα «φλοιού πορτοκαλιού».

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα σύνθετο φαινόμενο που αποδίδεται σε πολλαπλούς παράγοντες, όπως η ακατάλληλη διατροφή, η καθιστική ζωή, η μειωμένη σωματική άσκηση, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα του λεμφικού συστήματος, η κληρονομική προδιάθεση, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, κ.α.

Με την εξατομίκευση των θεραπειών για την κυτταρίτιδα, αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά το πρόβλημα, και παράλληλα επανασχηματίζουμε (γλυπτική) τα προβληματικά σημεία, ώστε να επαναφέρουμε την αρμονία στις αναλογίες.

Οι θεραπείες στα VF Laser Clinics είναι απόλυτα εξειδικευμένες, θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία του ασθενή.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΔΑΣ

Στα VF Laser Clinics, οι θεραπείες κυτταρίτιδας βασίζονται στα ατομικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το στάδιο της κυτταρίτιδας, γι αυτό και είναι απόλυτα εξατομικευμένες.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γιατροί διάφορων ειδικοτήτων αναλύουν τα μοναδικά ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενή, τα οποία αφορούν:
– Το ιατρικό ιστορικό
– Τα σωματικά χαρακτηριστικά
– Τις διατροφικές συνήθειες
– Το ρυθμό μεταβολισμού
– Τον τρόπο ζωής (άσκηση, καθιστική ζωή, κα.)

ΤΑ 3 ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ:

Στάδιο Α: Ο βαθμός του προβλήματος είναι χαμηλός, η κυτταρίτιδα εμφανίζεται μόνο όταν «πιεστεί» η περιοχή. Σε όρθια στάση ή όταν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη, το δέρμα δεν εμφανίζει κυτταρίτιδα και παραμένει λείο.
Στάδιο Β: Ο βαθμός του προβλήματος είναι μέτριος, η κυτταρίτιδα είναι εμφανής. Σε όρθια στάση το δέρμα αποκτά την όψη φλοιού πορτοκαλιού ενώ όταν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη το δέρμα δεν εμφανίζει κυτταρίτιδα και παραμένει λείο. Το στάδιο Β αφορά ένα σχετικά μεγάλο εύρος καταστάσεων, και η κυτταρίτιδα μπορεί να «καταλαμβάνει» μικρότερες ή μεγαλύτερες σωματικές περιοχές.
Στάδιο Γ: Ο βαθμός του προβλήματος είναι υψηλός, η κυτταρίτιδα είναι εμφανής σε κάθε θέση, ενώ συνήθως καταλαμβάνει» μεγαλύτερες σωματικές περιοχές.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

  ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  Η κυτταρίτιδα όπως προαναφέραμε, είναι ένα σύνθετο φαινόμενο που αποδίδεται σε πολλαπλούς παράγοντες.
  Στα VF Laser Clinics, ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά της γυναίκας και το στάδιο της κυτταρίτιδας, η αντιμετώπιση βασίζεται σε μια ή περισσότερες (συνδυασμό) από τις ακόλουθες θεραπείες:

  LPG ULTRA LIPOMASSAGE
  Αποτελεί μια άριστη μη επεμβατική μέθοδο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζουμε στο δέρμα των προβληματικών περιοχών μια ειδική συσκευή που αναρροφά και συμπιέζει το δέρμα. Μέσω αυτών των κινήσεων, ενεργοποιούμε την αγγειακή και τη λεμφική κυκλοφορία, ελαττώνουμε τον όγκο των λιποκυττάρων, ανακατανέμουμε εξισορροπητικά το λίπος, και συνεισφέρουμε στην παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
  Δείτε περισσότερα για την LPG ULTRA LIPOMASSAGE >>

  ΣΥΣΤΗΜΑ ULTRAFORMER
  Είναι μια εντελώς νέα μεθόδος που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενισχύει τη σύσφιξη, και προσδίδει τόνωση και ζωντάνια στο δέρμα.Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά θεαματικά, χάρη στο νέο σύστημα ULTRAFORMER® ΙΙΙ, το πρώτο σύστημα βασισμένο στην τεχνολογία Macro and Micro Focused Ultrasound MMFU (Τεχνολογία Μίκρο και Μάκρο Εστιασμένων Υπερήχων).  Επιτυγχάνεται βαθιά θερμική διέγερση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και του μεταβολισμού, την ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης, την διέγερση των ινοβλαστών, και την ενεργοποίηση της παραγωγής νέου (ενδογενούς) κολλαγόνου.
  Δείτε περισσότερα για τη Θεραπεία με το Σύστημα ULTRAFORMER >>

  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ
  Αποτελεί μια αποτελεσματική ιατρική μέθοδο για περιοχές όπως οι γλουτοί, οι μηροί, και η κοιλιά. Η θεραπεία είναι ενέσιμη, και βασίζεται στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης, μέσω της έγχυσης συγκεκριμένων ουσιών στον υποδόριο ιστό, όπως η καφεΐνη, η L-καρνιτίνη, κ.α.
  Δείτε περισσότερα για την Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης >>