MINI LIFT

ME NΗΜΑΤΑ PDO ή COG, ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ

LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Το MINI LIFT (ή Lifting προσώπου με νήματα) αποτελεί την πιο σύντομη, μη επεμβατική μέθοδο κοσμητικής ιατρικής που καταφέρνει άμεσα, χωρίς νυστέρι, να ανορθώσει ολόκληρες περιοχές του προσώπου και του λαιμού, να συσφίξει το δέρμα, να απαλύνει τις ρυτίδες, να τονώσει την όψη και να αποκαταστήσει άμεσα την αρμονία στο πρόσωπο.

Στα VF Laser Clinics, το Lifting με νήματα  εφαρμόζεται μόνο από πλαστικούς χειρουργούς εξειδικευμένους σε αυτή την τεχνική, οι οποίοι εστιάζουν με ακρίβεια στην αποκατάσταση των προβληματικών σημείων, και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη φυσική συμμετρία του προσώπου, εξασφαλίζοντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Άμεση ανόρθωση (λίφτινγκ) του προσώπου και του λαιμού, σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Σύσφιξη του δέρματος.
 • Σβήσιμο των ρυτίδων.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία, χωρίς τομές, ουλές ή σημάδια.
 • Τα νήματα απορροφούνται πλήρως σε χρονικό διάστημα 6-8 μηνών.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Τα νήματα PDO / COG (νήματα πολυδιαξονόνης), δεν είναι τίποτε άλλο, παρά χειρουργικά νήματα. Χρησιμοποιούνται σε χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία 30 έτη, και είναι πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και απόλυτα ασφαλή. Τα νήματα διαθέτουν βεβαίως πιστοποίηση CE.

Στο λίφτινγκ προσώπου με νήματα, ουσιαστικά δημιουργούμε ένα πλέγμα με τα νήματα κάτω από την επιδερμίδα, το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την υφή της επιδερμίδας.

Με τη χρήση μικροσκοπικών βελόνων, ο γιατρός εισάγει είτε οριζόντια είτε κάθετα τα νήματα στην προβληματική περιοχή, δημιουργώντας ένα πλέγμα. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την περιοχή, χρησιμοποιείται μεγαλύτερος ή μικρότερος αριθμός νημάτων. Πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται ήπια τοπική αναισθησία με κρέμα, ώστε να μην υπάρχει καμία αίσθηση ενόχλησης.

Τα νήματα όχι μόνο ανορθώνουν και επανασχηματίζουν το πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν και τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή.
mini lift plus
mini lift plus

ΣΤΑ LASER VF CLINICS

 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιούνται οι απαραίτητες δερματολογικές εξετάσεις.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη.
 • Το Lifting προσώπου με νήματα γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
 • Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, και δεν υποβάλλεστε σε γενική αναισθησία.
 • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 • Τα αποτελέσματα, ανάλογα με την περίπτωση, διαρκούν έως και 18 μήνες.

Στα Laser VF Clinics, το Lifting προσώπου με νήματα εφαρμόζεται:
– στο περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου,
– στο λαιμό,
– στις ρινοπαρειακές γραμμές,
– στο «πόδι της χήνας»
– στα ζυγωματικά
– γύρω από τα μάτια.

Το lifting με τα νήματα είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 35 ετών και άνω. Τα πιο εντυπωσιακά και μακροχρόνια αποτελέσματα, παρατηρούνται σε δέρματα με ήπια χαλάρωση, φωτογήρανση, και λεπτές ρυτίδες.
Το lifting με τα νήματα πρέπει να αποφεύγεται σε λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις που αφορούν πιθανή εγκυμοσύνη, λήψη ορισμένων φαρμάκων (πχ. αντιπηκτικών), καθώς και σε ορισμένες παθήσεις.

Το lifting με τα νήματα γίνεται σε 1 μόνο συνεδρία, διάρκειας 30 ως 60 λεπτών, ανάλογα με την περιοχή. Η εφαρμογή πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις συνήθεις δραστηριότητές του μετά το πέρας της θεραπείας (εξαιρείται η έντονη άσκηση για 2-4 ημέρες). Ο ασθενής δεν ταλαιπωρείται, και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν ούτε καν μικροερεθισμοί. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που εμφανιστεί τοπικό και ήπιας μορφής οίδημα, αυτό υποχωρεί σε 2-3 ημέρες.

Το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό, ενώ λόγω και της αυξημένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνεται συνεχώς έως και 3 μήνες μετά την εφαρμογή.
Η διάρκεια του αποτελέσματος που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, είναι συνήθως 1 έτος, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσει και τους 18 μήνες.

Το Lifting με νήματα είναι εντελώς ακίνδυνο, αρκεί να εφαρμόζεται από πλαστικούς χειρουργούς εξειδικευμένους σε αυτή την τεχνική.
Αυτό ισχύει γιατί οι συγκεκριμένοι γιατροί λόγω ειδικότητας διαθέτουν, τόσο την πλέον κατάλληλη εκπαίδευση σε τέτοιες μεθόδους, όσο και την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα όρια μεταξύ της αρμονίας και της υπερβολής στα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ