ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

4D SCULPTING

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η καλύτερη μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σήμερα, είναι αναμφισβήτητα η κρυολιπόλυση!
Είναι η πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργεία και χωρίς επίπονες ή χρονοβόρες διαδικασίες.
Στην ενότητα του website μας που αναφέρεται στο τοπικό πάχος, αναφέρουμε πως εκείνο δημιουργείται, όταν οργανισμός στέλνει το λίπος να αποθηκευτεί σε μεγαλύτερο βαθμό σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος όπου υπάρχουν περισσότερα λιποκύτταρα. Το λίπος λοιπόν συσσωρεύεται σε αυτές τις περιοχές, και διαταράσσεται η αρμονία στις σωματικές αναλογίες.
Με την κρυολιπόλυση εξαφανίζουμε το τοπικό λίπος ουσιαστικά, διότι μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων!
Η επιτυχία της κρυολιπόλυσης οφείλεται στο γεγονός ότι εξαλείφει τα λιποκύτταρα που περισσεύουν, έτσι ώστε να μην αποθηκεύεται πλέον περισσότερο λίπος σε αυτές τις περιοχές, από ότι στις υπόλοιπες.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Πρόκειται για μη χειρουργική λιποαναρρόφηση.
 • Μειώνεται οριστικά το τοπικό λίπος.
 • Πετυχαίνεται μείωση πόντων στις προβληματικές περιοχές.
 • Ελαττώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων.
 • Σμιλεύεται το σώμα βοηθώντας στην αποκατάσταση της αρμονίας.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος.
 • Ανώδυνη θεραπεία.
 • Άμεσα αποτελέσματα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΣΤΑ VF LASER CLINICS

 • Η κρυολιπόλυση πραγματοποιείται σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Την ίδια ημέρα μπορεί να γίνει εφαρμογή σε 2 περιοχές!
 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται ειδική εξέταση.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη .
 • Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές.
 • Το μηχάνημα κρυολιπόλυσης 4D COOLSCULPTING είναι προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής ακρίβειας.
 • Δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Δεν υπάρχει πόνος μετά τη θεραπεία.
 • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Κρυολιπόλυσης 4D SCULPTING, σε σχέση με άλλες μεθόδους, είναι ότι η δράση της (ψύξη και καταστροφή των λιποκυττάρων) είναι απόλυτα στοχευμένη στην περιοχή του προβλήματος.
Αυτό οφείλεται σε δυο παράγοντες:

• Το μηχάνημα κρυολιπόλυσης 4D COOLSCULPTING είναι προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής ακρίβειας.

• Οι θεραπείες γίνονται μόνο από έμπειρους δερματολόγους, και αφού έχει προηγηθεί λεπτομερής εξέταση πολλαπλών παραμέτρων.

Στάδιο 1: Πριν την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης πραγματοποιείται λεπτομερής εξέταση βασισμένη σε αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο. Σε αυτό το στάδιο εκτιμάται το μέγιστο ποσοστό του τοπικού πάχους που μπορεί να εξαλειφθεί. Αυτό αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με το είδος του τοπικού πάχους, την περιοχή που βρίσκεται, το βαθμό του προβλήματος, κλπ.


Στάδιο 2: Σε αυτή τη φάση, ο γιατρός σημαδεύει τις περιοχές όπου θα γίνει η εφαρμογή. Στη συνέχεια επιλέγει τις κεφαλές που ενδείκνυνται για τη θεραπεία στο συγκεκριμένο άτομο, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.


Στάδιο 3: Ουσιαστικά, σε αυτή τη φάση ξεκινάει η κυρίως θεραπεία. Το 4D COOLSCULPTING δρα υποδόρια και με εξαιρετική ακρίβεια,  ψύχωντας αποκλειστικά και μόνο τα λιποκύτταρα που δημιουργούν το πρόβλημα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω υγιείς ιστούς. Με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και καταστρέφονται, ενώ στη συνέχεια αποβάλλονται με φυσικό τρόπο διαμέσου της λεμφικής οδού.


Στάδιο 4: Το στάδιο αυτό αφορά τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Όσο τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται διαμέσου της λεμφικής οδού, τόσο γίνεται ορατή η απώλεια σε πόντους στην περιοχή που υπήρχε το τοπικό λίπος πριν την κρυολιπόλυση. Έτσι, σταδιακά και με φυσικό τρόπο αποκαθίσταται το πρόβλημα, επανασχηματίζεται η περιοχή, και επανέρχεται η αρμονία στις σωματικές αναλογίες.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται για τη μόνιμη εξάλειψη του τοπικού πάχους στους μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στομάχι, μέση (σωσίβια), βραχίονες και γόνατα. Επιπλέον, αντιμετωπίζει το πρόβλημα του διπλοσάγονου αλλά και της γυναικομαστίας.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες και άνδρες που εμφανίζουν τοπικό πάχος, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Είναι η πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργεία και χωρίς επίπονες ή χρονοβόρες διαδικασίες.
Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε ηλικία άνω των 18 ετών. Είναι κατάλληλη θεραπεία και για το τοπικό πάχος μετά από εγκυμοσύνη, αρκεί να έχουν παρέλθει τουλάχιστο 3 μήνες από φυσιολογικό τοκετό, και τουλάχιστο 6 μήνες από τοκετό με καισαρική.
Οι αντενδείξεις είναι λίγες και αφορούν κυρίως σπάνιες διαταραχές που σχετίζονται με την αντίδραση στο ψύχος (πχ. κνίδωση εκ ψύχους, κρυοσφαιριναιμία), και ορισμένες άλλες ειδικές καταστάσεις (πχ. δακτυλίδι στομάχου, βηματοδότης).

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 1 μόνο συνεδρία. Διαρκεί περίπου 1 ώρα και είναι μη επεμβατική, απολύτως ασφαλής και ανώδυνη. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.
Στην περίπτωση που παρουσιαστούν μικροενοχλήσεις στην περιοχή μετά τη θεραπεία (πχ μικρο-μώλωπες), αποτελούν μια απολύτως φυσιολογική αντίδραση του δέρματος λόγω της αρνητικής πίεσης και υποχωρούν γρήγορα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα! Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά με την έναρξη της αποβολής των κατεστραμμένων λιποκυττάρων μετά από περίπου 2-3 βδομάδες. Στους 2-3 μήνες η αλλαγή είναι θεαματική. Η αποβολή των λιποκυττάρων ολοκληρώνεται σε χρονικό διάστημα 6 μηνών κατά προσέγγιση.

Η κρυολιπόλυση είναι ουσιαστικά μια μορφή μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα διότι μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων σε ποσοστό 20-25%. Ακόμα κι αν αυξηθεί μελλοντικά το βάρος σας, η κατανομή του λίπους θα είναι ομοιόμορφη, δηλαδή δεν θα συσσωρεύεται επιπλέον λίπος τοπικά, αφού δεν θα υπάρχουν εκεί πλέον περισσότερα λιποκύτταρα.
Η κρυολιπόλυση είναι η καλύτερη μη επεμβατική μέθοδος για τοπικό αδυνάτισμα και επανασχηματισμό του σώματος, αλλά δεν αποτελεί θεραπεία για απώλεια βάρους. Η εφαρμογή αυτής της θεραπείας με στόχο το αδυνάτισμα, αποτελεί μια ανεύθυνη πρακτική.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ