ΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΟ & ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΑΝΩΔΥΝΑ

H σχολαστική υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, είναι απαραίτητη τόσο για την καλή κατάσταση των δοντιών και των ούλων, όσο και για την υγεία του οργανισμού μας συνολικά.

Γι’αυτό και ο προληπτικός καθαρισμός του στόματος πρέπει να γίνεται τακτικά (τουλάχιστον μια φορά το χρόνο), και να χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες ιατρικές τεχνικές, ώστε να καθαρίζονται αποτελεσματικά τα δόντια και να ενδυναμώνονται τα ούλα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο σωστός ιατρικός καθαρισμός, αποτρέπει την ανάπτυξη οδοντικών παθήσεων (ουλίτιδα, τερηδόνα, κ.α.) και παράλληλα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων που έχει αποδειχθεί ότι σχετίζονται με την κακή στοματική υγιεινή (π.χ. καρδιακά νοσήματα, διαβήτης).

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS

  • Ουσιαστικός καθαρισμός της στοματικής κοιλότητας
  • Ολική αφαίρεση της πέτρας και των κηλίδων
  • Δραστική μείωση του αποχρωματισμού των δοντιών
  • Επαναφορά της λάμψης στο χαμόγελο
  • Μείωση του κινδύνου εμφάνισης ουλίτιδας, τερηδόνας και άλλων βλαβών
  • Μείωση του κινδύνου εμφάνισης ορισμένων χρόνιων παθήσεων
  • Σωστή εκπαίδευση για την καθημερινή φροντίδα του στόματος

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Αρχικά πραγματοποιείται ολοκληρωμένη ακτινογραφική και κλινική εξέταση, κατά την οποία καταγράφονται τα ευρήματα και καθορίζεται το πρωτόκολλο της θεραπείας.
Στη συνέχεια, προχωρούμε στον καθαρισμό των δοντιών ο οποίος μπορεί να γίνει με ή χωρίς τοπική αναισθησία, ανάλογα με την κλινική εικόνα του στόματος αλλά και την επιθυμία του ασθενή.
Εφαρμόζοντας συστήματα υπερήχων τελευταίας γενιάς, επιτυγχάνουμε ουσιαστικό καθαρισμό σε βάθος, αποφεύγοντας παράλληλα τους τραυματισμούς και τον πόνο κατά τη θεραπεία.
Αφού αφαιρεθεί η τρυγία (πέτρα), εφαρμόζεται ειδικό σύστημα εκτόξευσης νερού και στιλβωτικών παραγόντων ώστε να απομακρύνθούν όλες οι χρωστικές που έχουν επικαθήσει στα δόντια μας.
Παράλληλα, γυαλίζεται η οδοντοστοιχία, ώστε να επαναφέρουμε την αίσθηση καθαριότητας και τη λάμψη στο χαμόγελό σας.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες, άνδρες, αλλά και παιδιά άνω των 10 ετών.

Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής. Ολοκληρώνεται σε 1 Μόνο συνεδρία.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν από 6 μήνες έως και 1 έτος.

Απολύτως ανώδυνη!

Χρησιμοποιούνται υπέρηχοι και οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς, ώστε να μην υπάρχει καμία αίσθηση όχλησης για τον ασθενή.

Στις περιπτώσεις που η κλινική εικόνα είναι επιβαρυμένη και χρειάζεται να γίνουν ειδικές παρεμβάσεις με οδοντιατρικά εργαλεία, εφαρμόζεται ήπια τοπική αναισθησία.

Τοπική αναισθησία εφαρμόζεται επίσης και στην περίπτωση που το επιθυμεί ο ασθενής για ψυχολογικούς λόγους.

Τον τελευταίο καιρό, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, εμφανίζονται δήθεν “θαυματουργές” οδοντόκρεμες και οδοντόπαστες οι οποίες υποτίθεται ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τον οδοντιατρικό καθαρισμό.

Κάτι τέτοιο φυσικά ΔΕΝ συμβαίνει, ενώ ορισμένα από αυτά τα προϊόντα μπορεί να κρύβουν και κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ