LPG

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στα VF Laser Clinics, έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε άριστης ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, αναπτύξαμε 8 ξεχωριστά Ιατρικά Τμήματα.

Κάθε τμήμα έχει στελεχωθεί από κορυφαίους γιατρούς, όλοι πρωτοπόροι και διακεκριμένοι στον τομέα τους.

Επίσης, στους χώρους μας απασχολείται επιστημονικό προσωπικό το οποίο διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο και κλινική εμπειρία, ενώ ΔΕΝ προσλαμβάνουμε ασκούμενους και μάλιστα μη αναγνωρισμένων σχολών, όπως συνηθίζεται από ορισμένα κέντρα κοσμητικής ιατρικής.

Επιπλέον, όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με τον πλέον προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια του ασθενή, όσο και η απόλυτα εξειδικευμένη αντιμετώπιση στο πρόβλημα που τον απασχολεί, είτε αυτό είναι αισθητικό ή καθαρά ιατρικό.

ΤΜΗΜΑ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Η πιο αποτελεσματική, ανώδυνη, γρήγορη αλλά και οικονομική μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, είναι η αποτρίχωση με Laser.
Στα VF Laser Clinics, έχουμε απόλυτη εξειδίκευση στη LASER αποτρίχωση, και εγγυούμαστε την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Έχοντας επενδύσει στα πιο σύγχρονα συστήματα LASER, και με την εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, καταφέρνουμε και εξασφαλίζουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα, εξαίρετο αποτέλεσμα.

Τα VF Laser Clinics μπορούν και εφαρμόζουν ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ με διαφορετικά μηχανήματα laser ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, μιας και είναι τα μοναδικά κέντρα που διατέτουν τόσα μεγάλο αριθμό διαφορετικών -και μάλιστα νέας γενιάς- συστημάτων laser στον ίδιο χώρο!

Επιπλέον, ο μικροβιολογικός έλεγχος που μόνο τα VF Laser Clinics εφαρμόζουν, μας καθοδηγεί στον κατάλληλο συνδυασμό μηχανημάτων και αριθμό συνεδριών για την αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος τριχοφυϊας.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το Τμήμα Κοσμητικής Δερματολογίας έχει ως αντικείμενο την αισθητική ανάπλαση του προσώπου και του σώματος, την αντιμετώπιση ιατρικών καταστάσεων που συνδέονται με την εξωτερική εμφάνιση, και την αντιγήρανση.
Στα VF Laser Clinics, το τμήμα Κοσμητικής Δερματολογίας απαρτίζεται από κορυφαίους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως δερματολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, παθολόγοι, κ.α.

Σε έναν υπερσύχρονο χώρο, αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα και ολιστικά κάθε αισθητική ανάγκη, παρέχοντας απτά και ουσιαστικά αποτελέσματα, πάντοτε με γνώμονα την καλή υγεία και την αρμονία των αναλογιών του προσώπου και του σώματος.

Στόχος μας είναι πάντοτε η ενεργοποίηση των φυσικών λειτουργιών (όχι η παράλυση των μυών) και η βαθιά αναζωογόνηση (όχι απλά η επιδερμική ανάπλαση) του προσώπου και του σώματος.

ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Τμήμα Κλινικής Δερματολογίας έχει ως αντικείμενο την επιστημονική διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία των δερματικών παθήσεων.
Οι πιο συχνά εμφανιζόμενες δερματολογικές παθήσεις αφορούν την ακμή, τα διάφορα είδη ουλών, τις δερματίτιδες και τις μυκητιάσεις, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), και ορισμένες δερματολογικές βλάβες όπως οι υπερκερατώσεις, η λεύκη, οι μυρμηγκιές, κ.α.
Στα Laser VF Clinics έχουν συγκροτηθεί ειδικές ομάδες εξειδικευμένων κλινικών δερματολόγων, με πολυετή εμπειρία τόσο στη διάγνωση όσο και στην αντιμετώπιση κάθε είδους δερματικής πάθησης.
Η κλινική δερματολογία αποτελεί ένα αναπόσπαστο, ταχέως εξελισσόμενο κομμάτι της ιατρικής επιστήμης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές παθήσεις που μέχρι σήμερα θεωρούνταν μακροχρόνιες (ή ακόμα και μη ιάσιμες), μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η συμβολή της ισορροπημένης διατροφής στην υγεία, την εξωτερική εμφάνιση και την ευεξία, είναι αποδεδειγμένη και αδιαμφισβήτητη.

Στα VF Laser Clinics, η διατροφολογική προσέγγιση πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους Κλινικούς Διαιτολόγους – Διατροφολόγους μας, ενώ ταυτόχρονα μια ολόκληρη σειρά επιστημόνων, όπως Μικροβιολόγοι, Δερματολόγοι, Ιατροί Αντιγήρανσης, κ.α. παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Τα προγράμματα διατροφής είναι εξατομικευμένα και προσεγγίζονται ολιστικά, λαμβάνουν δηλαδή υπόψη τους έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό παραμέτρων. Έτσι εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από άποψη τόσο εξωτερικής εμφάνισης, όσο και καλής λειτουργίας του οργανισμού.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η τριχόπτωση στην εποχή μας, αποτελεί ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων. Το Τμήμα αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης έχει ως αντικείμενο τόσο την διάγνωση όσο και την αντιμετώπιση καταστάσεων που συνδέονται με την απώλεια τριχών, και βέβαια τη Μεταμόσχευση Μαλλιών στην οποία πάντοτε εισάγουμε και εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές μεθόδους στην Ελλάδα.

Στα VF Laser Clinics, αντιμετωπίζουμε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις τριχόπτωσης – αλωπεκίας σε άνδρες και γυναίκες, μόνο με μεθόδους που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και αποτελεσματικές.

Οι γιατροί του κέντρου μας, έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στη μεταμόσχευση μαλλιών, εφαρμόζουν την τεχνική εκείνη, που καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις.

Με την υψηλής αξίας τεχνογνωσία του επιστημονικού δυναμικού των VF Laser Clinics ως βάση, αλλά και τον εμπλουτισμό του τμήματος μεταμόσχευσης μαλλιών με την επόμενη γενιά των καλύτερων γιατρών  και ακόμα πιο προηγμένο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση στην καλύτερη τιμή.

ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Τα VF Laser Clinics  διαθέτουν ένα υπερσύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. 

Στο Τμήμα που είναι στελεχωμένο με έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι της Κοσμητικής Χειρουργικής.

Στην Κλινική μας πραγματοποιούνται τόσο αισθητικές επεμβάσεις προσώπου (Facelift, Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, κλπ) όσο και σώματος (Αυξητική – Ανόρθωση – Μειωτική Στήθους, Λιποαναρρόφηση, Κοιλιοπλαστική, κλπ).

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Θεραπείες Αιχμής, Κλινικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής!

Στην εποχή μας, ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο δεν πρέπει να αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα και δικαίωμα.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη το Οδοντιατρικό Tμήμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα τελειότερα οδοντιατρικά μηχανήματα και στελεχωμένο με διακεκριμένους οδοντιάτρους που έχουν μια αποστολή:

Να σας χαρίσουν το ομορφότερο χαμόγελο της ζωής σας!

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 

Στα VF Laser Clinics, διακεκριμένοι χειρούργοι οφθαλμίατροι εφαρμόζουν με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα Laser, τις επεμβατικές διαδικασίες TRANS-PRK και FEMTOLASIK, αποκαθιστώντας πλήρως και οριστικά την όρασή σας!

Πρόκειται για τις 2 πιο εξειδικευμένες και ταυτόχρονα ασφαλείς διαδικασίες διαθλαστικής χειρουργικής με Laser, με τις οποίες μεταβάλλουμε ελαφρά το σχήμα του κερατοειδούς ώστε να αποκτήσει ένα τέλειο σχήμα, διορθώνοντας έτσι οριστικά το πρόβλημα της όρασης (μυωπία, υπερμετρωπία ή αστιγματισμό).