ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ σύστημα Ultraformer HIFU®, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που πετυχαίνει με Μη Επεμβατικό Τρόπο, ΤΡΙΠΛΟ FACE LIFT, ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ.

Η πρωτοπορία της θεραπείας HIFU® DELUXE , βρίσκεται στην αποτελεσματική δράση της σε 3 διαφορετικά επίπεδα του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία δρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:

  1. Κάτω από την επιδερμίδα σε βάθος 1,5 mm.
  2. Στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, σε βάθος 3mm.
  3. Στο επίπεδο του Επιφανειακoύ Μυοαπονευρωτικού Συστήματος (SMAS), σε βάθος 4,5 mm!

Με αυτόν τον τρόπο επιφέρει το αποτέλεσμα του LIFTING, και στις 3 στιβάδες του δερματικού ιστού του προσώπου.

Για να το πετύχει αυτό, το σύστημα Ultraformer ΗΙFU®  χρησιμοποιεί την τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων Υψηλής Έντασης (High Intensity Focused Ultrasound – ΗΙFU).

Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65 και 75 βαθμούς Κελσίου, με την υψηλής έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται βαθιά θερμική διέγερση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και του μεταβολισμού, την ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης, την διέγερση των ινοβλαστών, και την ενεργοποίηση της παραγωγής νέου (ενδογενούς) κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους συρρικνώνονται, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο είναι θεαματικές!

Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από δερματολόγο, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται και σκιαγράφηση προσώπου, μια απολύτως ανωδυνη και ασφαλής τεχνική που «σκανάρει» το πρόσωπο και αναγνωρίζει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή τα σημεία που χρήζουν θεραπείας.

Έτσι, η κάθε θεραπεία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πως θα αναγνωρίσετε αν το σύστημα είναι το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Ultraformer HIFU®, το μόνο που κάνει ΤΡΙΠΛΟ LIFTING:

  1. Ο Επίσημος Κατασκευαστής είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η εταιρία Ultraformer.
  2. Η Επίσημη Ονομασία του Συστήματος είναι HIFU, και ΟΧΙ κάποια άλλη απομίμηση (πχ. High FU).
  3. Από τα Δικαιώματα Χρήσης από τον Επίσημο Αντιπρόσωπο. Μέχρι στιγμής η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρία στην Ελλάδα με Δικαιώματα Χρήσης είναι τα VF Laser Clinics!
  4. Από τη μορφή του Συστήματος. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
  5. Από την εφαρμογή σκιαγράφησης προσώπου.

hifu-ultraformer-syskevi