ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η συμβολή της ισορροπημένης διατροφής στην υγεία, την εξωτερική εμφάνιση και την ευεξία, είναι αποδεδειγμένη και αδιαμφισβήτητη.
Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας δυσκολεύονται να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή, καθότι πολλές φορές αναγκάζονται να εφαρμόσουν διατροφικά προγράμματα που δεν ταιριάζουν στους ρυθμούς της ζωής τους, στις διατροφικές τους ανάγκες, στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο μεταβολισμός τους, κλπ.
Το αποτέλεσμα ενός λανθασμένου διατροφικού προγράμματος, είναι συνήθως η άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας, και τελικά η απογοήτευση του ατόμου, που καταλήγει να θεωρεί τον εαυτό του αθεράπευτη περίπτωση, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το κάθε άτομο αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή περίπτωση, με στόχο την βέλτιστη κάλυψη των διατροφικών του αναγκών, και την αποφυγή της αναστάτωσης της ζωής του. Εξειδικευμένοι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, (μαζί με τη συνέργεια γιατρών άλλων ειδικοτήτων), μέσα από μια ολιστική προσέγγιση προσδιορίζουν με ακρίβεια το διατροφικό πρόγραμμα, κάθε φορά εξατομικευμένα.