LASER & ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Απαλλαγείτε Οριστικά από τα Γυαλιά και τους Φακούς Επαφής, σε 10 Λεπτά!

Ο τρόπος λειτουργίας του ανθρώπινου ματιού μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτόν της φωτογραφικής μηχανής!

Όπως ο φακός μιας φωτογραφικής μηχανής εστιάζει την εικόνα στο φιλμ, έτσι και το ανθρώπινο μάτι εστιάζει την εικόνα στον αμφιβληστροειδή, μέσω της διαδικασίας της διάθλασης.

Πολύ συχνά όμως, συμβαίνει το σχήμα του ματιού να μην είναι τέλειο, με συνέπεια να μην εστιάζεται απόλυτα ορθά η εικόνα στον αμφιβληστροειδή, δημιουργώντας έτσι μυωπία, υπερμετρωπία ή αστιγματισμό.

Η διαθλαστική χειρουργική με Laser μεταβάλλει το σχήμα του κερατοειδούς ώστε να αποκτήσει ένα τέλειο σχήμα, διορθώνοντας το πρόβλημα της όρασης οριστικά.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS

 • Οριστική Διόρθωση των Προβλημάτων Όρασης.
 • Εφαρμόζονται οι πιο Σύγχρονες και Ασφαλείς Μέθοδοι.
 • Χρησιμοποιούνται Εξαιρετικής Ακρίβειας Ιατρικά Μηχανήματα Laser.
 • Όλες οι Επεμβάσεις γίνονται από Διακεκριμένους Χειρούργους Οφθαλμίατρους.
 • Ελάχιστος Χρόνος Επέμβασης.
 • Ανώδυνες Μέθοδοι, με Ταχύτατη Μετεγχειρητική Αποκατάσταση.
 • Οργανωμένες Διαδικασίες, Χωρίς Ταλαιπωρία για τον Ασθενή.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Τα VF Laser Clinics έχοντας ως πάγια αρχή την ασφάλεια του ασθενή, σας προσφέρουν δωρεάν την ιατρική σας διάγνωση.

Εφόσον η αξιολόγηση του ιατρικού ιστορικού σας δείξει ότι μπορείτε να προβείτε σε επέμβαση, θα σας ενημερώσουμε με ακρίβεια για το ποια μέθοδος είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την περίπτωσή σας.

Στον προεγχειρητικό έλεγχο, ο ασθενής προβαίνει σε μια σειρά εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων οι οποίες θα καταδείξουν εάν μπορεί να προβεί σε διαθλαστική επέμβαση και βέβαια ποια χειρουργική μέθοδος είναι η πλέον κατάλληλη για την περίπτωσή του.

Στα VF Laser Clinics δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προεγχειρητικό έλεγχο, αφού ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ μπορεί ο χειρούργος-οφθαλμίατρος να συλλέξει όλα τα απαραίτητα δεδομένα, ώστε να είναι σε θέση να επιλέξει τη βέλτιστη μέθοδο για την περίπτωσή σας, καθώς και να καθορίσει με ακρίβεια το πάχος του ιστού του κερατοειδή που πρέπει να αφαιρεθεί, προκειμένου να έχετε άριστο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Στα VF Laser Clinics εφαρμόζουμε τις 2 πιο σύγχρονες και εξελιγμένες μεθόδους διαθλαστικής χειρουργικής, την TRANS PRK και την FEMTO LASIK. Και στις δύο μεθόδους τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά!

Πρακτικά λοιπόν, δεν υπάρχουν διαφορές σε ότι αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος. Η μέθοδος που θα προτιμηθεί εξαρτάται από ένα πλήθος παραγόντων που σχετίζονται με τη μορφολογία των ματιών σας. Ο χειρούργος – οφθαλμίατρος αφού αξιολογήσει τα αποτελέσματα των ιατρικών σας εξετάσεων, θα επιλέξει την καταλληλότερη μέθοδο για τα δικά σας μάτια.

Η θεραπεία αφορά ενήλικους, γυναίκες και άνδρες, οι οποίοι θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από προβλήματα:

 • Μυωπίας,
 • Υπερμετρωπίας,
 • Αστιγματισμού, ή
 • Πρεσβυωπίας.

Όποια μέθοδος και αν επιλεγεί, ολοκληρώνεται στο 99% των περιπτώσεων σε μια επεμβατική συνεδρία.

Σε ελάχιστες περιπτώσεις και μόνο υπό ιδιαίτερες προϋποθέσεις, απαιτούνται 2 διαφορετικές επεμβατικές συνεδρίες (μια για το κάθε μάτι).

Τα αποτελέσματα διαρκούν για πάντα!

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις για τις οποίες είτε η επέμβαση πρέπει να αναβληθεί για αργότερα (πχ. εγκυμοσύνη), ή δεν ενδείκνυται να πραγματοποιηθεί (πχ. γλαύκωμα).

Ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους, στα VF Laser Clinics εφαρμόζουμε ολοκληρωμένους προεγχειρητικούς ελέγχους, με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς, ώστε να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ασθενών μας!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ