ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ / ΒΛΑΒΩΝ

Εκτός από τα δερματολογικά προβλήματα που περιγράφουμε αναλυτικά σε προηγούμενα άρθρα μας, υπάρχουν και άλλες δερματικές παθήσεις ή βλάβες που τείνουν να χαρακτηρίζονται ως συνήθεις, μιας που εμφανίζονται σε σχετικά μεγάλο ποσοστό του γενικού πληθυσμού.
Δεν είναι λίγα τα άτομα που εμφανίζουν για παράδειγμα δερματικά νευροϊνώματα (δερματικά ογκίδια διάφορων μεγεθών), αγγειοϊνώματα (ή σμηγματογόνα αδενώματα), ξανθελάσματα, θηλώματα, λεύκη, κ.α.

Στα VF Laser Clinics, με τη συμβολή των εξειδικευμένων δερματολόγων μας, αντιμετωπίζουμε όλων των ειδών τις δερματικές παθήσεις, με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια του ασθενή και την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος, τόσο σε ιατρικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ LASER ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι για τα περισσότερα συνήθη δερματικά προβλήματα, οι πολύπλοκες θεραπείες που βασίζονταν σε φαρμακευτικές αγωγές ή ακόμα και επεμβάσεις, θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες, χάρη στα εξελιγμένα Laser νέας γενιάς, τα οποία καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα:
– Ουσιαστικότερα
– Με μεγαλύτερη ακρίβεια
– Ταχύτερα
– Με ασφάλεια
– Χωρίς παρενέργειες
– Χωρίς τραυματισμούς
– Χωρίς ταλαιπωρία για τον ασθενή.
Το επιστημονικό επίπεδο των δερματολόγων μας και η εξατομικευμένη αντιμετώπιση, διασφαλίζουν τόσο την ορθή εφαρμογή και παρακολούθηση της θεραπείας, όσο και το άριστο ιατρικό αποτέλεσμα.