brazilian-lift

BRAZILIAN LIFT

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

Η ανόρθωση γλουτών με νήματα PDO ή COG (BRAZILIAN LIFT) αποτελεί την πιο σύντομη, μη επεμβατική μέθοδο ανόρθωσης, σύσφιξης, και αποκατάστασης των γλουτών.
Είναι η μόνη μέθοδος κοσμητικής ιατρικής που καταφέρνει άμεσα, χωρίς νυστέρι, να ανορθώσει ολόκληρες περιοχές του σώματος, να δώσει όγκο και σχήμα, να συσφίξει το δέρμα, να τονώσει την όψη και να αποκαταστήσει άμεσα την αρμονία στις αναλογίες.

Στα VF Laser Clinics, η ανόρθωση γλουτών με νήματα εφαρμόζεται μόνο από πλαστικούς χειρουργούς εξειδικευμένους σε αυτή την τεχνική, οι οποίοι εστιάζουν με ακρίβεια στην αποκατάσταση των προβληματικών σημείων, και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη φυσική συμμετρία του σώματος, εξασφαλίζοντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Άμεση ανόρθωση (lift) των γλουτών, σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Επαναδιαμόρφωση του σχήματος των γλουτών.
 • Πλήρης αποκατάσταση του όγκου στην περιοχή.
 • Σύσφιξη του δέρματος.
 • Απαλή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία, χωρίς τομές, ουλές ή σημάδια.
 • Τα νήματα απορροφούνται πλήρως σε χρονικό διάστημα 6-8 μηνών.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Τα νήματα PDO / COG (νήματα πολυδιαξονόνης), δεν είναι τίποτε άλλο, παρά χειρουργικά νήματα.
Χρησιμοποιούνται σε χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία 30 έτη, και είναι πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό και απόλυτα ασφαλή. Τα νήματα διαθέτουν βεβαίως πιστοποίηση CE.

Στην ανόρθωση γλουτών με νήματα, ουσιαστικά δημιουργούμε ένα πλέγμα με τα νήματα κάτω από την επιδερμίδα, το οποίο ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την υφή της επιδερμίδας.

Αρχικά, ο γιατρός δημιουργεί ένα σχεδιάγραμμα με τα σημεία τοποθέτησης των νημάτων. Με τη χρήση μικροσκοπικών βελόνων, εισάγει τα νήματα στην περιοχή, δημιουργώντας ένα πλέγμα. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος στην περιοχή εφαρμογής, χρησιμοποιείται μεγαλύτερος ή μικρότερος αριθμός νημάτων. Πριν την εφαρμογή πραγματοποιείται, ήπια τοπική αναισθησία με κρέμα, ώστε να μην υπάρχει καμία αίσθηση ενόχλησης.

Τα νήματα όχι μόνο ανορθώνουν και επανασχηματίζουν τους γλουτούς, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν και τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, λειτουργώντας ακόμη περισσότερο υποστηρικτικά, επιμηκύνοντας το χρόνο συντήρησης των αποτελεσμάτων!

ΣΤΑ LASER VF CLINICS

 • Πριν την εφαρμογή πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εξετάσεις, από έμπειρους γιατρούς.
 • Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι κάθε φορά, απόλυτα εξατομικευμένη .
 • Η ανόρθωση γλουτών με νήματα γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
 • Η εφαρμογή είναι μη χειρουργική, και απόλυτα ασφαλής.
 • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, και δεν υποβάλλεστε σε γενική αναισθησία.
 • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 • Τα αποτελέσματα διαρκούν τουλάχιστο 12-14 μήνες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσουν και τους 18 μήνες.

Στα VF Laser Clinics, η ανόρθωση γλουτών με νήματα εφαρμόζεται σε ολόκληρη την περιοχή των γλουτών για ανόρθωση, τελειοποίηση του σχήματος, και σύσφιξη.
Επίσης, τα νήματα  μπορούν να εφαρμοστούν για επανασχηματισμό – σύσφιξη και στο εσωτερικό των μηρών.

Η ανόρθωση γλουτών με νήματα  εφαρμόζεται συνήθως σε γυναίκες ηλικίας 30 – 35 ετών και άνω, χωρίς να αποκλείονται και άντρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται και σε ελαφρώς μικρότερες ηλικίες με έντονο πρόβλημα χαλάρωσης.
Η ανόρθωση γλουτών με νήματα PDO / COG αντενδείκνυται σε λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις που αφορούν πιθανή εγκυμοσύνη, λήψη ορισμένων φαρμάκων (πχ. αντιπηκτικών), καθώς και σε ορισμένες παθήσεις.

Το lifting με τα νήματα γίνεται σε 1 μόνο συνεδρία, διάρκειας 45 ως 60 λεπτών. Η εφαρμογή πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου, χωρίς γενική αναισθησία, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις συνήθεις δραστηριότητές του από την επόμενη κιόλας ημέρα(εξαιρείται η έντονη άσκηση για μερικές μέρες).
Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη και ο ασθενής δεν ταλαιπωρείται, ενώ τα λίγα τοπικά και ήπιας μορφής οιδήματα που είναι πιθανό να εμφανιστούν αποτελούν φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού και υποχωρούν πολύ σύντομα, μέσα σε λίγες μέρες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά, ενώ λόγω της ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, η όψη της επιδερμίδας συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3 έως 4 μήνες.
Διαρκούν 12-14 μήνες τουλάχιστον, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσουν και τους 18 μήνες. Η συντήρηση των αποτελεσμάτων κατόπιν αυτού του χρονικού διαστήματος, μπορεί να επιτευχθεί με επαναληπτική θεραπεία.

Η ανόρθωση γλουτών με νήματα είναι εντελώς ακίνδυνη, αρκεί να εφαρμόζεται μόνο  από πλαστικούς χειρουργούς εξειδικευμένους σε αυτή την τεχνική.
Αυτό ισχύει γιατί οι συγκεκριμένοι γιατροί λόγω ειδικότητας διαθέτουν, τόσο την πλέον κατάλληλη εκπαίδευση σε τέτοιες μεθόδους, όσο και την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα όρια μεταξύ της αρμονίας και της υπερβολής στις αναλογίες του κάθε σώματος.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ