ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ & ΤΗΣ ΟΣΜΙΔΡΩΣΙΑΣ

Οι ευρυαγγείες, που επί της ουσίας δεν είναι παρά διευρυμένα τριχοειδή αγγεία (διαμέτρου 0,1 -1 mm), εμφανίζονται αρκετά συχνά, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Στην περιοχή του προσώπου παρουσιάζονται συνήθως στα μάγουλα, στο πηγούνι, γύρω από τη μύτη, και κάτω από τα βλέφαρα, ενώ στο σώμα εμφανίζονται σε διάφορες περιοχές, κυρίως των ποδιών. Το χρώμα τους μπορεί να είναι κόκκινο, ιώδες ή μπλε.
Τα αίτια αυτής της κατάστασης ποικίλουν, κι έτσι οι ευρυαγγείες μπορεί να οφείλονται στη διάσπαση του κολλαγόνου, σε ορμονικές αλλαγές, στη συχνή χρήση κορτικοστεροειδών, σε μικροτραυματισμό (π.χ. από αποτρίχωση με κερί), σε κληρονομικά αίτια, κ.α.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι ευρυαγγείες αποτελούν περισσότερο αισθητικό παρά ιατρικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζεται ουσιαστικά αν εφαρμοστεί η σωστή θεραπεία. Ταξινομούνται ανάλογα με την εμφάνισή τους σε απλές ή γραμμοειδείς, αραχνοειδείς, διάχυτες, στικτές, κα. Η καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος για την εξάλειψη των ευρυαγγειών, είναι η επιλεκτική φωτοθερμόλυση, η οποία εφαρμόζεται εξελιγμένα Laser νέας γενιάς.

Χάρη στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση, καταφέρνουμε να εξαλείψουμε επιλεκτικά (στοχευμένα δηλαδή) μόνο τα διευρυμένα αγγεία, δίχως να προκαλέσουμε βλάβες στον υγιή δερματικό ιστό.

Με την επιλεκτική φωτοθερμόλυση εξαλείφουμε με απόλυτη ασφάλεια τόσο τις επιφανειακές και λεπτές ευρυαγγείες, όσο και τις βαθύτερες και πιο πλατιές ευρυαγγείες.
Θεραπείες με κρέμες ή άλλες μεθόδους όπως η μικροδιαθερμοπηξία και η ηλεκτροκαυτηρίαση θεωρούνται ξεπερασμένες και δεν συνιστώνται, όχι μόνο γιατί αντιμετωπίζουν επιφανειακά το πρόβλημα (κρέμες), αλλά διότι μπορεί να αφήσουν μόνιμα αντιαισθητικά σημάδια (ηλεκτροκαυτηρίαση).

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Εξάλειψη του προβλήματος.
  • Αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων.
  • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.
  • Χωρίς φάρμακα ή τοπική αναισθησία.
  • Χωρίς σημάδια και ουλές.
  • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες (εργασία, κλπ.)
ευρυαγγειες πριν μετα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ