Το δέρμα έχει την ιδιότητα να ενυδατώνεται αποτελεσματικά με τη βοήθεια ενός φυσικού σακχάρου που συγκρατεί την υγρασία και που δεν είναι άλλο από το γνωστό σε όλους μας, υαλουρονικό οξύ.

Επειδή όμως με την πάροδο του χρόνου το υαλουρονικό οξύ μειώνεται, το δέρμα στο πρόσωπο αρχίζει να αφυδατώνεται και να χάνει την ελαστικότητά του, ενώ σταδιακά εμφανίζονται πτυχώσεις και ρυτίδες.

Αν εφαρμοστεί υψηλής ποιότητας θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, τότε θα βελτιωθεί θεαματικά η εικόνα του προσώπου, αφού το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί στους ιστούς τα μόρια του νερού,  συνεισφέρει στην σύνδεση των ινών κολαγόνου και ελαστίνης, εμποδίζει την μετατροπή του κολλαγόνου σε αδιάλυτο, και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος!

Τι πρέπει λοιπόν να προσέχουμε ώστε να είναι η θεραπεία υψηλής ποιότητας και να έχει καλό αποτέλεσμα;
  • Πρώτα απ’ όλα, η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ πρέπει να είναι εξατομικευμένη. Αυτό συμβαίνει διότι κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες καθορίζονται από πολλαπλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, ο τύπος του δέρματος, το σχήμα του προσώπου, η διατροφή, το κάπνισμα, κλπ.
  • Επίσης, πριν την εφαρμογή πρέπει να πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος από έμπειρο δερματολόγο, και ταυτόχρονα πρέπει να χρησιμοποιείται και δερματικός αναλυτής, ώστε να δούμε τις πραγματικές ανάγκες του προσώπου, που είναι σε κάθε περίπτωση μοναδικές.
  • Μετά τον δερματολογικό έλεγχο, ο γιατρός θα πρέπει εξηγήσει στον ασθενή τα αποτελέσματα του ελέγχου, πριν να καταλήξουν στα σημεία που θα επιλεγούν για θεραπεία.
  • Επιπλέον, η εφαρμογή πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους δερματολόγους.
  • Τέλος, το σπουδαιότερο, αν θέλουμε να έχουμε πραγματικά καλά αποτελέσματα που να διαρκέσουν, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ επώνυμα υαλουρονικά. Το ασφαλές και ποιοτικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!