Οι ουλές (σημάδια) που δημιουργούνται εξαιτίας της ακμής, απασχολούν ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, τόσο γυναικών όσο και ανδρών.

Παρουσιάζονται ως επί τω πλείστων στο πρόσωπο, αλλά δεν είναι ασύνηθες να εμφανιστούν στην πλάτη, το στήθος, ακόμη και στους γλουτούς.

 

ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ

Στην πλειοψηφία τους είναι ατροφικές, και διακρίνονται σε 3 είδη:

–    Ουλές Ice pick, που εμφανίζονται ως στενές και εμβυθισμένες,

–    Ουλές Boxcar, που εμφανίζονται ως πλατιές και εμβυθισμένες,

–    Ουλές Rolling, που έχουν κυματοειδή μορφή.

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ

Σε αντίθεση με παλαιότερα, τα τελευταία χρόνια, η ιατρική αντιμετώπιση των ουλών ακμής στηρίζεται σε ιατρικά συστήματα και εφαρμογές, παρά σε κρέμες και φάρμακα τα οποία συχνά έχουν και παρενέργειες.

Τα VF Laser Clinics, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στην Ιατρική και τη Δερματολογία, επένδυσαν στην απόκτηση του πιο Προηγμένου Συστήματος Αντιμετώπισης των Ουλών Ακμής, του Vivace®!

Με την εξειδικευμένη δερματολογική θεραπεία VIVACE®, ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ τις ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ, ενισχύοντας  παράλληλα τη βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η θεραπεία VIVACE® βασίζεται στο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ σύστημα Fractional Microneedle RF VIVACE®, το οποίο αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα κλασματικής ραδιοσυχνότητας.

To σύστημα VIVACE® διαθέτει εξελιγμένες μικροβελόνες, οι οποίες μεταφέρουν άμεσα θερμότητα στα εν τω βάθει στρώματα του δέρματος και στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την οριστική εξάλειψη των ουλών που οφείλονται στην ακμή, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ VIVACE