Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και όλοι θέλουμε να απολαύσουμε την όμορφη αυτή εποχή, χωρίς το άγχος της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Ας δούμε λοιπόν τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη βέλτιστη μέθοδο οριστικής απαλλαγής από την τριχοφυία, που δεν είναι άλλη από τη Laser Αποτρίχωση:

 

  • Γιατί η αποτρίχωση με Laser υπερέχει των υπόλοιπων μεθόδων αποτρίχωσης;

Διότι είναι η πιο αποτελεσματική, ανώδυνη, γρήγορη αλλά και οικονομική μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας!

Οποιεσδήποτε άλλες μέθοδοι πχ. ξυραφάκια, κερί, συσκευές αποτρίχωσης, θεραπείες που δήθεν παρουσιάζονται ως “τύπου laser”, κ.α.  αποτελούν ουσιαστικά ΑΝΟΥΣΙΕΣ διαδικασίες, αφού τα αποτελέσματα  είναι επιφανειακά και κρατούν πολύ λίγο.

Επιπλέον, η επιδερμίδα ταλαιπωρείται, και πολύ συχνά εμφανίζονται διάφορα δερματολογικά προβλήματα, όπως θυλακίτιδα, ερεθισμοί, αύξηση της τριχοφυΐας, χαλάρωση του δέρματος, επιδείνωση των ευρυαγγειών, κλπ.

 

  • Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο ακριβής αριθμός των συνεδριών προσδιορίζεται ανάλογα με ατομικούς παράγοντες, όπως ο τύπος του δέρματος, το είδος της τρίχας, η περιοχή που θα αποτριχωθεί, κα.

Συνήθως, για την οριστική αποτρίχωση απαιτούνται 4-8 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται στους χρόνους που θα ορίσει ο δερματολόγος. Τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών εξαρτώνται από τον κύκλο ζωής της τρίχας ανά περιοχή και ποικίλουν ανά άτομο.

Στα Laser VF Clinics η αποτρίχωση είναι απόλυτα ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ώστε να έχετε οριστικά αποτελέσματα, δίχως να αναλώνετε τα χρήματά σας και το χρόνο σας σε άσκοπες συνεδρίες.

 

  • Όταν λέτε “απόλυτα εξατομικευμένη”, τι εννοείτε;

Εννοούμε ότι εκτός από ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, διαθέτουμε και τα ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Laser Aποτρίχωσης για κάθε τύπο δέρματος!

Δεν είναι κατάλληλο για παράδειγμα το ίδιο μηχάνημα laser Αλεξανδρίτη για όλες και όλους, ενώ διάφορα μηχανήματα laser όπως π.χ. το IPL, δεν είναι κατάλληλα καν για αποτρίχωση.

Ακριβώς λοιπόν γι’αυτούς τους λόγους, στα VF Laser Clinics, επενδύσαμε στα πιο σύγχρονα Laser της αγοράς:

  • LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ CANDELA ®
  • LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ARION™
  • PLATFORM ALEXANDRITE TRIPLE LASER®

Επιπλέον, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη σωστή συντήρηση, όσο και στον ορθό τρόπο λειτουργίας τους, ώστε να διατηρείται η υψηλή τους απόδοση και να σας εξασφαλίζουν λίγες και απόλυτα ασφαλείς συνεδρίες!

 

  • Υπάρχουν περιοχές τους σώματος που η αποτρίχωση γίνεται πιο γρήγορα;

Βεβαίως! Σε ορισμένες περιοχές όπως τα πόδια, οι μασχάλες, και το μπικίνι τα οριστικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται πιο άμεσα και εύκολα, ενώ σε άλλες περιοχές όπως πχ. στο πρόσωπο, συχνά απαιτείται περισσότερη επιμονή.

Επίσης, τα οριστικά αποτελέσματα στις γυναίκες επιτυγχάνονται πιο γρήγορα από ότι στους άνδρες, λόγω του μεγάλου ποσοστού ανδρογόνων στο αίμα των ανδρών.

 

Γιατί βρίσκω διαφορετικές τιμές στην αγορά;

Η τιμή σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τις οικονομίες κλίμακας της επιχείρησης, και βέβαια το ήθος των γιατρών.

Στα VF Laser Clinics, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής μας, παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών που μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Ποτέ όμως δε θα θυσιάσουμε την ποιότητα για να παρουσιάσουμε μια υποτιθέμενη χαμηλή τιμή, εις βάρος του καταναλωτή (πχ. αυξάνοντας τον αριθμό συνεδριών, έχοντας το laser με χαμηλή ένταση, κλπ.).

 

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να γίνει laser αποτρίχωση;

Οι αντενδείξεις για τη laser αποτρίχωση αφορούν τη φωτοδερματίτιδα, τη φωτοευαισθησία, τη λήψη φωτοευαισθητοποιών φαρμάκων, καθώς και ορισμένες ειδικές περιπτώσεις δερματολογικών προβλημάτων.

Επίσης, ενδείκνυται η laser αποτρίχωση να αποφεύγεται κατά την κύηση και τη γαλουχία για προληπτικούς λόγους.