ΤΑ VF LASER CLINICS ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ CS8100

Η Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών, προσφέρει στον οδοντίατρο μια ολοκληρωμένη εικόνα της στοματικής και οδοντικής κατάστασης του ατόμου. Κάτι που διευκολύνει σε εξαιρετικό βαθμό το έργο του γιατρού, προς όφελος πάντοτε του ασθενή, αφού:

  • Απεικονίζεται με ακρίβεια το σύνολο των δοντιών, το ιγμόρειο, και τα οστά των γνάθων
  • Διακρίνονται οι παλαιότερες οδοντιατρικές εργασίες που έχουν γίνει στα δόντια του ασθενούς, όπως σφραγίσματα, εξαγωγές δοντιών, άξονες, γέφυρες, στεφάνες, εμφυτεύματα, κ.α.
  • Εντοπίζονται βλάβες που δεν έχουν θεραπευτεί, όπως τερηδόνα, κυστικές διεργασίες των γνάθων, περιακρορριζικές αλλοιώσεις, κλπ.
  • Αποτυπώνονται παθήσεις των δοντιών και των οστών των γνάθων, που δεν μπορούν να γίνουν διαφορετικά αντιληπτές.

Αυτοί είναι άλλωστε και οι λόγοι που τα VF Laser Clinics επένδυσαν στην αγορά του κορυφαίου Ψηφιακού Πανοραμικού CS8100!

ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΥΚΟΛΙΑ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Η Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη, εύκολη, και ακριβής, όσο με το νέο Ψηφιακό Πανοραμικό CS8100!

Το CS8100 δεν κάνει απλά μία σάρωση της κεφαλής του ασθενή. Κατά την διάρκεια περιστροφής της κεφαλής του μηχανήματος γίνεται λήψη 3600 μικροτομών της γνάθου. Το μηχάνημα αυτόματα τοποθετεί τις τομές στην σειρά, και μας δίνει την μικρότερη δυνατή ακτινοβολία.

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται χωρίς την χρήση των συνηθισμένων laser αλλά με τρόπο μοναδικό. Η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται face-to-face και ο τρόπος περιστροφής ακολουθεί μια ελλειπτική τροχιά, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου του ασθενή.

Με το CS8100 εξασφαλίζουμε πάντα καθαρή και κρυστάλλινη εικόνα, και προσαρμόζουμε τη διαδικασία στα διαγνωστικά δεδομένα της κάθε περίπτωσης. Για πρώτη φορά ο οδοντίατρος μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 40 διαφορετικά φίλτρα, και να χρησιμοποιεί τα προτεινόμενα κάθε φορά που πραγματοποιεί τη λήψη μίας νέας ακτινογραφίας!

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του και την πρωτοποριακή τεχνολογία του, η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή τρισδιάστατη απεικόνιση, και εξασφαλίζοντας την ορθή διάγνωση και θεραπεία!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ