1ος Μύθος: Όλες οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών (ΜΜ) είναι ίδιες.
Πραγματικότητα:
Δεν υπάρχει μια αποκλειστική μέθοδος που να είναι κατάλληλη για κάθε περιστατικό. Αυτό συμβαίνει διότι τόσο τα χαρακτηριστικά του δέρματος και των μαλλιών, όσο και οι αισθητικές απαιτήσεις του κάθε ατόμου διαφέρουν, ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και άλλους παράγοντες.
Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και πρέπει να επιλέγεται πάντα η κατάλληλη τεχνική ή ο συνδυασμός αυτών, όπως ακριβώς συμβαίνει στα VF Laser Clinics.
Για παράδειγμα ένας άνδρας, με σγουρά ξανθά μαλλιά, λεπτή τρίχα και επιδερμίδα ανοιχτού χρώματος, που παρουσιάζει πρόβλημα τριχόπτωσης μόνο στην μπροστινή γραμμή τριχοφυΐας, απαιτεί εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από έναν άνδρα με ίσια μαύρα μαλλιά, χοντρή τρίχα, και επιδερμίδα σκούρου χρώματος που παρουσιάζει πρόβλημα αραίωσης στην κορυφή.

2oς Μύθος: H μεταμόσχευση μαλλιών υπόσχεται θαύματα για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Πραγματικότητα:
Μπορεί η μεταμόσχευση μαλλιών να έχει εξελιχθεί με ταχύτατους ρυθμούς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να δίνονται υποσχέσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Ακριβώς επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ο γιατρός οφείλει να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ειλικρινή και ΣΑΦΗ ενημέρωση για την διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.
Στα VF Laser Clinics, σε περίπτωση μεταμόσχευσης μαλλιών θα γνωρίζετε με ακρίβεια τον απαιτούμενο αριθμό τριχοθυλακίων, για τα οποία δίδεται γραπτή εγγύηση ότι θα φυτρώσουν, όχι απλά εγγύηση μονιμότητας του αποτελέσματος η οποία είναι δεδομένη για τη ΜΜ.

3ος Μύθος: Για ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζονται πολλές ώρες θεραπείας και αποχή από τις συνηθισμένες δραστηριότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πραγματικότητα:
Έχει αποδειχθεί ότι ο περισσότερος χρόνος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στην επιβίωση των τριχοθυλακίων που μεταφέρονται.
Η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών γίνεται πιο σύντομη λόγω των ειδικών τεχνικών που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζοντας τη φυσικότητα του αποτελέσματος, και την ταχύτερη διεκπεραίωση όλων των φάσεων της μεταμόσχευσης.
Επίσης, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μεθόδων που εφαρμόζουμε είναι η ταχεία επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές του δραστηριότητες.

4ος Μύθος: Η Μεταμόσχευση Μαλλιών γίνεται αντιληπτή.
Πραγματικότητα:
Η επιτυχημένη Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι εκείνη που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή!
Ευτυχώς στις μέρες μας, υπάρχουν οι κατάλληλες μέθοδοι που μπορούν και προσφέρουν ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, αφού επιτυγχάνεται απόλυτα φυσική όψη με μαλλιά που διαθέτουν άριστη πυκνότητα.
Με την υπεύθυνη και προσεκτική μελέτη, εντοπίζονται οι ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης.