Δείτε τη λίστα με τους 4 κυριότερους λόγους, για τους οποίους ένας άνδρας επιλέγει να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών:
1. Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών έχει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Στο παρελθόν μπορούσε κάποιος, από απόσταση, να εντοπίσει ένα άτομο που είχε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Μαλλιά που έμοιαζαν ψεύτικα με τρίχες που ήταν στοιχισμένες σε γραμμές και σειρές. Σήμερα, η σύγχρονη τεχνολογία, μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα που ούτε ένας κομμωτής, δεν μπορεί να εντοπίσει.
2. Η μεταμόσχευση μαλλιών αφαιρεί, εμφανισιακά, 10 χρόνια από την ηλικία.
Η ύπαρξη μαλλιών κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται νεώτεροι. Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία ακολουθεί τους κανόνες της φύσης, έχει ως αποτέλεσμα, τα άτομα τα οποία έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, να φαίνονται πολύ νεώτερα από εκείνα που δεν έχουν κάνει.
3. Μια εφαρμογή συνήθως αρκεί για να έχει κάποιος ένα καλό αποτέλεσμα.
Με τις σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές, τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, ο γιατρός έχει τη δυνατότητα στις περισσότερες περιπτώσεις, με μια και μόνο εφαρμογή να επιτύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
4. Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι λογικό.
Την τελευταία δεκαετία, το μέσο κόστος μιας σύγχρονης μεταμόσχευσης έχει μειωθεί αισθητά. Ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που χρειάζονται περισσότερες από μια επεμβάσεις, λόγω προχωρημένης αραίωσης μαλλιών, το συνολικό κόστος παραμένει εντυπωσιακά μικρότερο σε σύγκριση με το παρελθόν.