ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Για Ομορφιά & Λάμψη, Τώρα & για Πάντα !

Μοναδικές Προσφορές για Ξεχωριστές Γυναίκες!

Για την Ημέρα της Γυναίκας, τα VF Laser  Clinics δημιούργησαν Μοναδικές Προσφορές σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Κοσμητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής.

Μη χάσετε από σήμερα και μέχρι τις 8 Μαρτίου:

🎁 ΣΥΧΡΟΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ HIFU: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

Στα VF Laser Clinics το επίκεντρο είστε εσείς & σας προσφέρουμε κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία υγείας και ομορφιάς!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Για Ομορφιά & Λάμψη, Τώρα & για Πάντα !

Μοναδικές Προσφορές για Ξεχωριστές Γυναίκες!

Για την Ημέρα της Γυναίκας, τα VF Laser  Clinics δημιούργησαν Μοναδικές Προσφορές σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Κοσμητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής.

Μη χάσετε από σήμερα και μέχρι τις 8 Μαρτίου:

🎁 ΣΥΧΡΟΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ HIFU: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

Στα VF Laser Clinics το επίκεντρο είστε εσείς & σας προσφέρουμε κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία υγείας και ομορφιάς!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ & ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ!

Τα μάτια μας καθρεφτίζουν την ψυχική μας διάθεση, αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά μας, και χαρακτηρίζουν την εμφάνιση του προσώπου μας. Το πέρασμα του χρόνου όμως, προκαλεί τη σταδιακή πτώση των βλεφάρων, κάνοντας το βλέμμα μας να δείχνει κουρασμένο και το πρόσωπό μας γερασμένο.

Στα VF Laser Clinics, με την βλεφαροπλαστική εξαλείφουμε όλα τα σημάδια του γήρατος από την περιοχή των ματιών, χαρίζοντας ξανά ένα νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα!

Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους πλαστικής των βλεφάρων, κατορθώνουμε να ανανεώσουμε την όψη της περιοχής των ματιών και κατά συνέπεια όλου του προσώπου, σχεδόν ανώδυνα και με τρόπο που η επέμβαση να μην γίνεται αντιληπτή.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ενώ αναζωογονούν παράλληλα με το βλέμμα και την ψυχολογία του ατόμου!

ΤΡΙΠΛΟ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ FACELIFT, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ!

Το νέο, υπερεξελιγμένο ULTRAFORMER® ΗΙFU είναι το μοναδικό που δρα αποτελεσματικά σε 3 επίπεδα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο επιφέρει άμεσα και μη επεμβατικά, το αποτέλεσμα του λίφτινγκ και στις 3 στιβάδες του δερματικού ιστού του προσώπου.

Η ΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75ο C, με την υψηλή έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm.

 • ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ με 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 • Βαθιά ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ
 • Δραστική ΜΕΙΩΣΗ των Ρυτίδων
 • ΤΟΝΩΣΗ των ζυγωματικών & LIFTING του διπλοσάγονου
 • Απόλυτα ΑΣΦΑΛΗΣ, Μη-Επεμβατική Μέθοδος

Μη χάσετε την ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50%!

ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!

Οι ευρυαγγείες αποτελούν περισσότερο αισθητικό παρά ιατρικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζεται ουσιαστικά αν εφαρμοστεί η σωστή θεραπεία.

Στα VF Laser Clinics εξαλείφουμε στοχευμένα και με απόλυτη ασφάλεια, τόσο τις επιφανειακές και λεπτές ευρυαγγείες, όσο και τις βαθιές και πλατιές, δίχως να προκαλέσουμε βλάβες στον παρακείμενο υγιή δερματικό ιστό.

Η εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα επιλέγει κάθε φορά την κατάλληλη ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ θεραπεία, η οποία βασίζεται σε εξελιγμένα μηχανήματα και ιατρικά πρωτόκολλα.

H No1 ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΛΙΠΟΥΣ & ΣΥΣΦΙΞΗ

H Κρυολιπόλυση 4D, είναι μια εξαιρετική μη επεμβατική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα, και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος με ισχυρή λιποδιάλυση και σύσφιξη.

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο σύστημα στοχευμένης κρυολιπόλυσης COOL 4D™, το πλέον ενδεδειγμένο και ασφαλές, για ΜΕΓΙΣΤΗ μείωση του τοπικού πάχους ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ.

Βασισμένοι στις αρχές της κρυογλυπτικής, πετυχαίνουμε την πλήρη κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων τα οποία καταστρέφονται και στη συνέχεια αποβάλλονται με φυσικό τρόπο διαμέσου της λεμφικής οδού.

Στα VF Laser Clinics η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε 1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ των 60 Λεπτών! Η θεραπεία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ, και αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!

 • Εξαφανίζουμε τα παχάκια, τις λαβές και τα ψωμάκια ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ.
 • Χωρίς πόνο κατά την διάρκεια της θεραπείας.
 • Χωρίς πόνο μετά τη θεραπεία.

ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ & ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Ενδιαφέρομαι για :
  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ -50%HIFU -50%ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ -50%ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D -50%

  Επιλέξτε ποιο κέντρο μας θέλετε να σας εξυπηρετήσει:
  ΣΥΝΤΑΓΜΑΠΕΙΡΑΙΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΟΡΙΝΘΟΣΠΑΤΡΑΑΓΡΙΝΙΟΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 218 218 3330

  ΑΘΗΝΑ • ΠΕΙΡΑΙΑΣ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΤΡΑ • ΑΓΡΙΝΙΟ • ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ

  Μια ισχυρή τάση στην Κοσμητική Ιατρική, για την άμεση ανανέωση του προσώπου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, με μη επεμβατικό τρόπο, είναι η θεραπεία Ρ R Ρ βασισμένη στους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων μας.

  Οι αυξητικοί παράγοντες έχουν ισχυρές επανορθωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Μεταξύ άλλων, δραστηριοποιούν τα βλαστοκύτταρα, αναγεννούν τους φθαρμένους ιστούς, αναδομούν την επιδερμίδα, και συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, με τρόπο απόλυτα φυσικό, αφού προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

  Η θεραπεία είναι απλή στην εφαρμογή. Επί της ουσίας, λαμβάνουμε μια ελάχιστη ποσότητα αίματος, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα αιμοπετάλια, αφού τα έχουμε ενεργοποιήσει μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται φυγοκέντριση.

  Λάμψη, σύσφιξη και βαθιά ανανέωση, άμεσα, χωρίς αποθεραπεία!

  ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  Με όπλα μας την απόλυτη ιατρική εξειδίκευση και την τεχνολογία αιχμής, εξαπολύουμε φουλ επίθεση στα περιττά κιλά. Maximum απώλεια κιλών γρήγορα και υγιεινά, και σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ!

  Απώτερος στόχος μας, να διατηρήσουμε αυτό το αποτέλεσμα (και να μην τα πάρουμε πίσω). Με μια σειρά στοχευμένων θεραπειών, χάνουμε σωματικό βάρος, επαναπρογραμματίζουμε το βασικό μας μεταβολισμό, αυξάνουμε τις καύσεις λίπους, μέσω της ενεργοποιούμε το μυϊκό μας σύστημα, και συσφίγγουμε – ανορθώνουμε το δέρμα μας σε διαφορετικά επίπεδα βάθους.

  Μια ανώδυνη και απολύτως ασφαλής συνδυαστική θεραπεία, που βασίζεται στα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα της Κοσμητικής Ιατρικής παγκοσμίως και σε ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας! Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς και δείτε την διαφορά!