ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D SCULPTING

30% ΕΚΠΤΩΣΗ & ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG!!!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS:

 • Πρόκειται για μη χειρουργική, βιολογική λιποαναρρόφηση.
 • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Το τοπικό λίπος μειώνεται οριστικά.
 • Σμιλεύεται το σώμα βοηθώντας στην αποκατάσταση της αρμονίας.
 • Οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων.
 • Πραγματοποιείται σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής μέθοδος.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D SCULPTING

30% ΕΚΠΤΩΣΗ & ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG!!!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS:

 • Πρόκειται για μη χειρουργική, βιολογική λιποαναρρόφηση.
 • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Το τοπικό λίπος μειώνεται οριστικά.
 • Σμιλεύεται το σώμα βοηθώντας στην αποκατάσταση της αρμονίας.
 • Οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων.
 • Πραγματοποιείται σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής μέθοδος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ LPG ΣΤΑ VF LASER CLINICS:

 • 100% φυσική θεραπεία.
 • Καταπολεμάται αποτελεσματικά η κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος.
 • Πετυχαίνεται μείωση πόντων στις προβληματικές περιοχές.
 • Σμιλεύεται το σώμα βοηθώντας στην αποκατάσταση της αρμονίας.
 • Βελτιώνεται η λεμφική και αγγειακή κυκλοφορία.
 • Ανώδυνη  και απόλυτα ασφαλής θεραπεία.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D SCULPTING
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ, ΣΕ 1 ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ!

Η κρυολιπόλυση είναι η  πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος μόνιμης εξάλειψης του τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργεία και χωρίς επίπονες διαδικασίες.

Με την κρυολιπόλυση εξαφανίζουμε το τοπικό λίπος οριστικά, διότι μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων! Στα VF Laser Clinics η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε 1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.

1 ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D SCULPTING:

Η κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.
Η κρυολιπόλυση βασίζεται στη διαδικασία απόπτωσης των λιποκυττάρων μέσω της ψύξης. Όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται η ελεγχόμενη βιολογική του καταστροφή (απόπτωση). Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται στη συνέχεια με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία, μέσω του λεμφικού συστήματος.
Η επιτυχία της κρυολιπόλυσης, οφείλεται στο γεγονός ότι εξαλείφει τα λιποκύτταρα που περισσεύουν στις περιοχές με τοπικό πάχος, και έτσι δεν συσσωρεύεται πλέον περισσότερο λίπος σε αυτές τις περιοχές.

LPG LIPOMASSAGE
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ & ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η θεραπεία LPG LIPOMASSAGE είναι μια 100% φυσική ιατρική μέθοδος, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μείωση του τοπικού πάχους  και της κυτταρίτιδας.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται μέσω της συνεχούς αναρρόφησης και συμπίεσης του δέρματος των προβληματικών περιοχών, με το αυθεντικό σύστημα LPG CELLU M6®INTEGRAL, το πιο προηγμένο στο είδος του.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ & ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η LPG LIPOMASSAGE:

Η LPG LIPOMASSAGE αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο ευχάριστες θεραπείες. Αυτό συμβαίνει διότι όχι μόνο δεν προκαλεί καθόλου πόνο, αλλά επιπλέον παρέχει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης, παρόμοια με την αίσθηση ενός απαλού μασάζ.

Εφαρμόζοντας στο δέρμα των προβληματικών περιοχών μια ειδική συσκευή που αναρροφά και συμπιέζει το δέρμα, ενεργοποιούμε την αγγειακή και τη λεμφική κυκλοφορία, ελαττώνουμε τον όγκο των λιποκυττάρων, ανακατανέμουμε εξισορροπητικά το λίπος, και συνεισφέρουμε στην παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η κυτταρίτιδα μειώνεται, το δέρμα γίνεται σφιχτό και ελαστικό, η επιδερμίδα λειαίνεται, ενώ πετυχαίνουμε ταυτόχρονα και μεγάλη απώλεια πόντων στις προβληματικές περιοχές.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται για τη μόνιμη εξάλειψη του τοπικού πάχους στους μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στομάχι, μέση (σωσίβια), βραχίονες και γόνατα. Επιπλέον, αντιμετωπίζει το πρόβλημα του διπλοσάγονου αλλά και της γυναικομαστίας.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες και άνδρες που εμφανίζουν τοπικό πάχος, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Είναι η πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργεία και χωρίς επίπονες ή χρονοβόρες διαδικασίες.

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 1 μόνο συνεδρία.
Διαρκεί περίπου 1 ώρα και είναι μη επεμβατική, απολύτως ασφαλής και ανώδυνη. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνηθισμένες σας δραστηριότητες. Στην περίπτωση που παρουσιαστούν μικροενοχλήσεις στην περιοχή μετά τη θεραπεία, αποτελούν μια απολύτως φυσιολογική αντίδραση του δέρματος λόγω της αρνητικής πίεσης και υποχωρούν γρήγορα.
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα!

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 218 218 3330
  VF LASER CLINICS: Όθωνος 4, 10563, Σύνταγμα, 1ος Όροφος