ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D

ΜΕΓΙΣΤΗ Μείωση Τοπικού Πάχους, Οριστικά

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:-50% ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!

Η καλύτερη μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, είναι αναμφισβήτητα η κρυολιπόλυση! Με την κρυολιπόλυση εξαφανίζουμε το λίπος ΟΡΙΣΤΙΚΑ, διότι μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων.

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα τόσο με το COOL 4D™ όσο και με το CLATTU 360ο Surrounded Cooling, τα πλέον προηγμένα και ασφαλή συστήματα κρυολιπόλυσης, για ΜΑΞΙΜΟΥΜ μείωση του τοπικού πάχους.

Στα VF Laser Clinics η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε 1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ των 60 Λεπτών! Η θεραπεία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ, και αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SMART LIPO™

Με το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Σύστημα Laser Λιπογλυπτικής SMART LIPO™

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ -50% !!!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ, σχεδόν ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ μέθοδος SMART LIPO ™, βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό της Λιποαναρρόφησης και του Laser.

Με τη βοήθεια του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ μηχανήματος Laser Λιπογλυπτικής SMART LIPO ™ που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (εγκεκριμένο από το FDA), διαλύουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το λίπος στην προβληματική περιοχή με εξαιρετική ακρίβεια, χωρίς να επηρεάζονται οι πλησίον ιστοί.

Μέσα από οπές ελάχιστου μεγέθους, ο χειρουργός εισάγει μια οπτική ίνα laser, η οποία εκπέμπει φωτεινές δέσμες υψηλής ενέργειας καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα. Στη συνέχεια, το λίπος αφαιρείται από τον πλαστικό χειρουργό με την χρήση της ειδικής κάνουλας.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Στα VF Laser clinics, τόσο η Κρυολιπόλυση 4D όσο και η λιποαναρρόφηση SmartLipo προσφέρουν εγγυημένα οριστική μείωση του τοπικού πάχους.

Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη απόδειξη!

ΑΝΩΔΥΝΑ

Και οι 2 θεραπείες είναι ΑΝΩΔΥΝΕΣ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Είναι 100%  ιατρικές μέθοδοι, εγκεκριμένες από τον FDA.

ΑΜΕΣΑ

Σε 1 ΜΟΝΟ συνεδρία, εξαλείφονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα λιποκύτταρα που περισσεύουν ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές!

ΠΡΟΣΙΤΑ

Η φιλοσοφία των VF Laser clinics είναι βασισμένη στην παροχή υπηρεσιών ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ σε ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

    Επιλέξτε τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει:
    Κρυολιπολυση 4DSmartLipo

    Επιλέξτε ποιο κέντρο μας θέλετε να σας εξυπηρετήσει:
    ΣΥΝΤΑΓΜΑΠΕΙΡΑΙΑΣΚΟΡΙΝΘΟΣΠΑΤΡΑΚΑΛΑΜΑΤΑΑΓΡΙΝΙΟ