ΠΑΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ VF LASER CLINICS

Όμορφη & Λαμπερή, Τώρα και για Πάντα !

<strong>Τα VF Laser Clinics γιορτάζουν την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, με μοναδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, αποκλειστικά για ΕΣΑΣ!
</strong>

Χάρη στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, οι πλαστικοί χειρουργοί μας έχουν στη διάθεσή τους τις πιο προηγμένες θεραπείες, όπως το <strong>Mini Lift Antiaging</strong>, τη <strong>Βλεφαροπλααστική</strong>, την<strong> Κρυολιπόλυση 4D</strong>, την αντιμετώπιση<strong> ακμής με Laser</strong>, και φυσικά τη <strong>Laser Αποτρίχωση</strong> με συστήματα Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς. Θεραπείες που μπορούν και “προσαρμόζονται” στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

<strong>Δοκιμάστε κι εσείς τις εξελιγμένες τεχνικές των VF Laser Clinics και ξενοιάστε, Τώρα για Πάντα!</strong>

ΠΑΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ VF LASER CLINICS

Όμορφη & Λαμπερή, Τώρα και για Πάντα !

Τα VF Laser Clinics γιορτάζουν την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, με μοναδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, αποκλειστικά για ΕΣΑΣ!

Χάρη στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, οι πλαστικοί χειρουργοί μας έχουν στη διάθεσή τους τις πιο προηγμένες θεραπείες, όπως το Mini Lift Antiaging, τη Βλεφαροπλααστική, την Κρυολιπόλυση 4D, την αντιμετώπιση ακμής με Laser, και φυσικά τη Laser Αποτρίχωση με συστήματα Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς. Θεραπείες που μπορούν και “προσαρμόζονται” στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

Δοκιμάστε κι εσείς τις εξελιγμένες τεχνικές των VF Laser Clinics και ξενοιάστε, Τώρα για Πάντα!

MINI LIFT ANTIAGING €480

Το MINI LIFTLifting προσώπου με νήματα) αποτελεί την πιο σύντομη, μη επεμβατική μέθοδο κοσμητικής ιατρικής που καταφέρνει άμεσα, χωρίς νυστέρι, να ανορθώσει ολόκληρες περιοχές του προσώπου και του λαιμού, να συσφίξει το δέρμα, να απαλύνει τις ρυτίδες, να τονώσει την όψη και να αποκαταστήσει άμεσα την αρμονία στο πρόσωπο.

Στα VF Laser Clinics, με το Lifting προσώπου με νήματα, καλύπτουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου, μέσα σε λιγότερο από 60 λεπτά της ώρας, χωρίς νυστέρι και με απόλυτη ασφάλεια:

 •  Άμεση ανόρθωση (λίφτινγκ) του προσώπου και του λαιμού, σε 1 μόνο συνεδρία.
 • Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Σύσφιξη του δέρματος.
 • Σβήσιμο των ρυτίδων.
 • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία, χωρίς τομές, ουλές ή σημάδια.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ €1290

Τα μάτια μας καθρεφτίζουν την ψυχική μας διάθεση, αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά μας, και χαρακτηρίζουν την εμφάνιση του προσώπου μας.

Το πέρασμα του χρόνου σε συνδυασμό με κληρονομικούς παράγοντες, προκαλούν τη σταδιακή χαλάρωση και πτώση των βλεφάρων, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στο βλέμμα μας που φαίνεται κουρασμένο και λυπημένο, όσο και στο πρόσωπο που δείχνει γερασμένο.

Στα VF Laser Clinics, με τη βλεφαροπλαστική, εξαλείφουμε όλα τα σημάδια του γήρατος από την περιοχή των ματιών, χαρίζοντας ένα νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα!

Τα αποτελέσματα της πλαστικής των βλεφάρων είναι εντυπωσιακά, ενώ αναζωογονούν παράλληλα με το βλέμμα και την ψυχολογία του ατόμου.

 •  Ανανέωση και λάμψη σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από τα μάτια.
 • Ολοκληρωτική εξάλειψη των ρυτίδων, της χαλάρωσης, της κουρασμένης όψης, και άλλων δερματικών βλαβών.
 • Ασφαλής επέμβαση, χωρίς σημάδια.
 • Μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ 4D + 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG €290

Η καλύτερη μη επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, είναι αναμφισβήτητα η κρυολιπόλυση! Με την κρυολιπόλυση εξαφανίζουμε το λίπος ΟΡΙΣΤΙΚΑ, διότι μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων.

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο σύστημα στοχευμένης κρυολιπόλυσης COOL 4D™, το πλέον ενδεδειγμένο και ασφαλές, για τη ΜΕΓΙΣΤΗ, ΜΟΝΙΜΗ μείωση του τοπικού πάχους.

Η θεραπεία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ, και αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!

Για ακόμα καλύτερα τοπικά αποτελέσματα,για χάσιμο πόντων και από άλλες περιοχές, αλλά και για περισσότερο συνολικό αδυνάτισμα , εφαρμόζουμεκα παράλληλα με την κρυολιπόλυση,  και τη θεραπεία LPG, πετυχαίνωντας:

 • ΜΕΓΙΣΤΗ Μείωση του Τοπικού Πάχους, Μη Επεμβατικά.
 • Ισχυρή Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας.
 • Απώλεια Πόντων στις Προβληματικές Περιοχές.
 • Ομοιόμορφο Αδυνάτισμα και Βελτίωση του Περιγράμματος του Σώματος.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ FULL BODY, €190

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Χάρη στα υπερσύγχρονα LASER Aποτρίχωσης Αλεξανδρίτη του κέντρου μας, και την εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εγγυόμαστε την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Είμαστε το μοναδικό κέντρο που διαθέτει στον ίδιο χώρο:

 • LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ CANDELA GentleLase Pro®
 • LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ARION™
 • PLATFORM ALEXANDRITE TRIPLE LASER®

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, την περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή και το είδος της τρίχας, χρησιμοποιούμε το συνδυασμό Laser αποτρίχωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Με αυτόν τον τρόπο, οι θύλακες της τρίχας αφαιρούνται οριστικά, ενώ το δέρμα γίνεται λείο και μεταξένιο.

ΦΥΣΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ ΜΕ LASER 6 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, €190

ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Η ακμή εμφανίζεται όταν οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν υπερβολικές ποσότητες σμήγματος. Ενώ συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει στην εφηβεία, στην εποχή μας δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που και ενήλικες υποφέρουν από την ακμή για διάφορους λόγους (π.χ. κληρονομικότητα, υπερπαραγωγή ανδρογόνων, χρήση ακατάλληλων καλλυντικών, άγχος, κλπ.).

Στα Laser VF Clinics, αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά την ακμή, με φυσικές δερματολογικές μεθόδους, βασισμένες σε εξατομικευμένες φωτοδυναμικές θεραπείες με LASER, δίχως φάρμακα και παρενέργειες.

Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε μια φυσική και ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της ακμής, μια λύση που μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια ανεξαρτήτως εποχής, δηλαδή και σε περιόδους του έτους με μεγάλη ηλιοφάνεια.

 • Ουσιαστική αντιμετώπιση της ακμής.
 • Θεραπεία με φυσικό τρόπο, ακίνδυνα και με ασφάλεια.
 • Χωρίς φάρμακα και παρενέργειες.
 • Θεραπεία κατάλληλη για κάθε εποχή του έτους.
 • Μη επεμβατική μέθοδος, δίχως πόνο και ενοχλήσεις.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ & ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

  Ενδιαφέρομαι για:
  ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ MINI LIFTΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D + LPGLASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ALEXANDRITEΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

  Επιλέξτε ποιο κέντρο μας θέλετε να σας εξυπηρετήσει:
  ΣΥΝΤΑΓΜΑΠΕΙΡΑΙΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΟΡΙΝΘΟΣΠΑΤΡΑΑΓΡΙΝΙΟ

  ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 218 218 3330

  ΑΘΗΝΑ • ΠΕΙΡΑΙΑΣ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • ΚΟΡΙΝΘΟΣ • ΠΑΤΡΑ • ΑΓΡΙΝΙΟ

  Ρ R Ρ ANTIAGING

  ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ

  Μια ισχυρή τάση στην Κοσμητική Ιατρική, για την άμεση ανανέωση του προσώπου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, με μη επεμβατικό τρόπο, είναι η θεραπεία Ρ R Ρ βασισμένη στους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων μας.

  Οι αυξητικοί παράγοντες έχουν ισχυρές επανορθωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Μεταξύ άλλων, δραστηριοποιούν τα βλαστοκύτταρα, αναγεννούν τους φθαρμένους ιστούς, αναδομούν την επιδερμίδα, και συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, με τρόπο απόλυτα φυσικό, αφού προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

  Η θεραπεία είναι απλή στην εφαρμογή. Επί της ουσίας, λαμβάνουμε μια ελάχιστη ποσότητα αίματος, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα αιμοπετάλια, αφού τα έχουμε ενεργοποιήσει μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται φυγοκέντριση.

  Λάμψη, σύσφιξη και βαθιά ανανέωση, άμεσα, χωρίς αποθεραπεία!

  ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

  ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  Με όπλα μας την απόλυτη ιατρική εξειδίκευση και την τεχνολογία αιχμής, εξαπολύουμε φουλ επίθεση στα περιττά κιλά. Maximum απώλεια κιλών γρήγορα και υγιεινά, και σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ!

  Απώτερος στόχος μας, να διατηρήσουμε αυτό το αποτέλεσμα (και να μην τα πάρουμε πίσω). Με μια σειρά στοχευμένων θεραπειών, χάνουμε σωματικό βάρος, επαναπρογραμματίζουμε το βασικό μας μεταβολισμό, αυξάνουμε τις καύσεις λίπους, μέσω της ενεργοποιούμε το μυϊκό μας σύστημα, και συσφίγγουμε – ανορθώνουμε το δέρμα μας σε διαφορετικά επίπεδα βάθους.

  Μια ανώδυνη και απολύτως ασφαλής συνδυαστική θεραπεία, που βασίζεται στα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα της Κοσμητικής Ιατρικής παγκοσμίως και σε ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας! Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς και δείτε την διαφορά!