Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ VF LASER CLINICS

Για Ομορφιά & Λάμψη, Τώρα & για Πάντα !

Μη χάσετε τις Μοναδικές Προσφορές μας σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Κοσμητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής:

🎁 ΣΥΧΡΟΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SMARTLIPO: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

Στα VF Laser Clinics το επίκεντρο είστε εσείς & σας προσφέρουμε κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία υγείας και ομορφιάς!

Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ VF LASER CLINICS

Για Ομορφιά & Λάμψη, Τώρα & για Πάντα !

Μη χάσετε τις Μοναδικές Προσφορές μας σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Κοσμητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής:

🎁 ΣΥΧΡΟΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ 4D: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%
🎁 ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SMARTLIPO: ΕΚΠΤΩΣΗ -50%

Στα VF Laser Clinics το επίκεντρο είστε εσείς & σας προσφέρουμε κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία υγείας και ομορφιάς!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ & ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ!

Τα μάτια μας καθρεφτίζουν την ψυχική μας διάθεση, αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά μας, και χαρακτηρίζουν την εμφάνιση του προσώπου μας. Το πέρασμα του χρόνου όμως, προκαλεί τη σταδιακή πτώση των βλεφάρων, κάνοντας το βλέμμα μας να δείχνει κουρασμένο και το πρόσωπό μας γερασμένο.

Στα VF Laser Clinics, με την βλεφαροπλαστική εξαλείφουμε όλα τα σημάδια του γήρατος από την περιοχή των ματιών, χαρίζοντας ξανά ένα νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα!

Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους πλαστικής των βλεφάρων, κατορθώνουμε να ανανεώσουμε την όψη της περιοχής των ματιών και κατά συνέπεια όλου του προσώπου, σχεδόν ανώδυνα και με τρόπο που η επέμβαση να μην γίνεται αντιληπτή.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ενώ αναζωογονούν παράλληλα με το βλέμμα και την ψυχολογία του ατόμου!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Χάρη στα υπερσύγχρονα LASER Aποτρίχωσης Αλεξανδρίτη του κέντρου μας, και την εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εγγυόμαστε την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Είμαστε το μοναδικό κέντρο που διαθέτει στον ίδιο χώρο:

 • LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ CANDELA GentleLase Pro®
 • LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ARION™
 • PLATFORM ALEXANDRITE TRIPLE LASER®

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, την περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή και το είδος της τρίχας, χρησιμοποιούμε το συνδυασμό Laser αποτρίχωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Με αυτόν τον τρόπο, οι θύλακες της τρίχας αφαιρούνται οριστικά, ενώ το δέρμα γίνεται λείο και μεταξένιο.

ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LASER ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ SMART LIPO™

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ, σχεδόν ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ μέθοδος SMART LIPO ™, βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό της Λιποαναρρόφησης και του Laser.

Με τη βοήθεια του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ μηχανήματος Laser Λιπογλυπτικής SMART LIPO ™ που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (εγκεκριμένο από το FDA), διαλύουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το λίπος στην προβληματική περιοχή με εξαιρετική ακρίβεια, χωρίς να επηρεάζονται οι πλησίον ιστοί.

Μέσα από οπές ελάχιστου μεγέθους, ο χειρουργός εισάγει μια οπτική ίνα laser, η οποία εκπέμπει φωτεινές δέσμες υψηλής ενέργειας καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα. Στη συνέχεια, το λίπος αφαιρείται από τον πλαστικό χειρουργό με την χρήση της ειδικής κάνουλας.

Η Laser λιποαναρρόφηση SMART LIPO ™ είναι μια επέμβαση πρακτικά ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, η οποία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και όχι σε νοσοκομείο. Επιπλέον, ο ασθενής δεν χρειάζεται νοσηλεία και μετά την επέμβαση μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.

Αυτοί άλλωστε είναι και οι λόγοι, που η Λιποαναρρόφηση SMART LIPO ™ έχει σχεδόν αντικαταστήσει την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης σε χώρες όπως η Μ.Βρετανία και η Αμερική!

H No1 ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΛΙΠΟΥΣ & ΣΥΣΦΙΞΗ

H Κρυολιπόλυση 4D, είναι μια εξαιρετική μη επεμβατική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα, και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος με ισχυρή λιποδιάλυση και σύσφιξη.

Τα VF Laser Clinics είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο σύστημα στοχευμένης κρυολιπόλυσης COOL 4D™, το πλέον ενδεδειγμένο και ασφαλές, για ΜΕΓΙΣΤΗ μείωση του τοπικού πάχους ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ.

Βασισμένοι στις αρχές της κρυογλυπτικής, πετυχαίνουμε την πλήρη κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων τα οποία καταστρέφονται και στη συνέχεια αποβάλλονται με φυσικό τρόπο διαμέσου της λεμφικής οδού.

Στα VF Laser Clinics η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε 1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ των 60 Λεπτών! Η θεραπεία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ, και αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!

 • Εξαφανίζουμε τα παχάκια, τις λαβές και τα ψωμάκια ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ.
 • Χωρίς πόνο κατά την διάρκεια της θεραπείας.
 • Χωρίς πόνο μετά τη θεραπεία.

ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ & ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Ενδιαφέρομαι για :
  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITEΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SMARTLIPO4D ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

  Επιλέξτε ποιο κέντρο μας θέλετε να σας εξυπηρετήσει:
  ΣΥΝΤΑΓΜΑΠΕΙΡΑΙΑΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΟΡΙΝΘΟΣΠΑΤΡΑΑΓΡΙΝΙΟΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 218 218 3330

  ΑΘΗΝΑ • ΠΕΙΡΑΙΑΣ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΤΡΑ • ΑΓΡΙΝΙΟ • ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ

  Μια ισχυρή τάση στην Κοσμητική Ιατρική, για την άμεση ανανέωση του προσώπου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων, με μη επεμβατικό τρόπο, είναι η θεραπεία Ρ R Ρ βασισμένη στους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων μας.

  Οι αυξητικοί παράγοντες έχουν ισχυρές επανορθωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Μεταξύ άλλων, δραστηριοποιούν τα βλαστοκύτταρα, αναγεννούν τους φθαρμένους ιστούς, αναδομούν την επιδερμίδα, και συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, με τρόπο απόλυτα φυσικό, αφού προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

  Η θεραπεία είναι απλή στην εφαρμογή. Επί της ουσίας, λαμβάνουμε μια ελάχιστη ποσότητα αίματος, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα αιμοπετάλια, αφού τα έχουμε ενεργοποιήσει μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται φυγοκέντριση.

  Λάμψη, σύσφιξη και βαθιά ανανέωση, άμεσα, χωρίς αποθεραπεία!

  ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  Με όπλα μας την απόλυτη ιατρική εξειδίκευση και την τεχνολογία αιχμής, εξαπολύουμε φουλ επίθεση στα περιττά κιλά. Maximum απώλεια κιλών γρήγορα και υγιεινά, και σας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ!

  Απώτερος στόχος μας, να διατηρήσουμε αυτό το αποτέλεσμα (και να μην τα πάρουμε πίσω). Με μια σειρά στοχευμένων θεραπειών, χάνουμε σωματικό βάρος, επαναπρογραμματίζουμε το βασικό μας μεταβολισμό, αυξάνουμε τις καύσεις λίπους, μέσω της ενεργοποιούμε το μυϊκό μας σύστημα, και συσφίγγουμε – ανορθώνουμε το δέρμα μας σε διαφορετικά επίπεδα βάθους.

  Μια ανώδυνη και απολύτως ασφαλής συνδυαστική θεραπεία, που βασίζεται στα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα της Κοσμητικής Ιατρικής παγκοσμίως και σε ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας! Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς και δείτε την διαφορά!