ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

Με το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Laser Αφαίρεσης Τατουάζ Alex TriVantage™  της εταιρίας SYNERON CANDELA®

Επιστημονικές έρευνες καταδεικνύουν ότι τουλάχιστο 1 στους 7 που έχει κάνει τατουάζ, το μετανιώνει για διάφορους λόγους ( αισθητικά αποτυχημένο αποτέλεσμα, κοινωνικοί λόγοι, κ.α.).

Τα ευχάριστα νέα για όσους θέλουν να απαλλαγούν από ένα ανεπιθύμητο tattoo είναι ότι πλέον μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως.

Η καλύτερη λύση δε, για την αφαίρεσή του (ανεξαρτήτως σύνθεσης μελανιού, μεγέθους, χρώματος, βάθους, κλπ.), είναι αναμφισβήτητα η μέθοδος Αφαίρεσης τατουάζ Laser Q-SWITCH™ !

Είναι η πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος εξάλειψης τατουάζ, χωρίς επίπονες ή χρονοβόρες διαδικασίες.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ VF LASER CLINICS

  • Το Q-switch Laser είναι το Κορυφαίο Laser Αφαίρεσης Τατουάζ Παγκοσμίως.
  • Αφαιρεί όλα τα Χρώματα, Ανεξαρτήτως Μεγέθους, Μελανιού, κλπ.
  • Δεν Προκαλεί Ουλές.
  • Πολύ Λιγότερες Συνεδρίες σε σχέση με άλλα Laser.
  • Εφαρμόζεται Αποκλειστικά από Δερματολόγο.
  • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος.
  • Ανώδυνη.
  • Άμεσο Αποτέλεσμα, Χωρίς Αποθεραπεία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 218 218 3330
‘Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Το τατουάζ εφαρμόζεται με τη χρήση μιας λεπτής μηχανοκίνητης βελόνας, η οποία τοποθετεί μικρές ποσότητες (κόκκους) χρωστικής ουσίας στο δέρμα, σε βάθος περίπου ενός χιλιοστού.
Για να αφαιρεθεί ένα τατουάζ λοιπόν, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αφαιρεθεί η χρωστική ουσία από το δέρμα. Αυτό ακριβώς κάνει το Laser, με το οποίο ουσιαστικά αποδομούμε τους κόκκους αυτούς, “διαχωρίζοντάς” τους σε πολύ μικρότερα κομμάτια.
Με το τεχνολογικά προηγμένο ALEX TriVantage Laser Q-Switched της κορυφαίας εταιρίας SYNERON CANDELA®, αφαιρούμε πλήρως οποιοδήποτε τατουάζ, σε οποιοδήποτε βάθος, ανεξαρτήτως των χαρακτηριστικών του δέρματος.
Ο αριθμός τον συνεδριών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το μέγεθος του τατουάζ. Ένα σχετικά μικρό τατουάζ μπορεί να αφαιρεθεί σε 1 μόνο συνεδρία, ενώ αντίθετα για ένα τατουάζ πλάτης θα χρειαστούν περισσότερες.
Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί για την πλήρη αφαίρεση του τατουάζ, καθορίζεται από το δερματολόγο.

Η αφαίρεση τατουάζ εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος ή και του προσώπου.

Η θεραπεία αφορά γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αφαιρέσουν πλήρως ένα ή περισσότερα tattoo, και είναι η πιο γρήγορη, ασφαλής και ουσιαστική μέθοδος εξάλειψης τατουάζ, χωρίς επίπονες ή χρονοβόρες διαδικασίες.
Οι αντενδείξεις είναι ελάχιστες και αφορούν κυρίως ορισμένες ειδικές ιατρικές καταστάσεις. Για κάθε ενδεχόμενο και για την απόλυτη ασφάλειά σας, στα VF Laser Clinics η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο από δερματολόγο, αφού έχει προηγηθεί ειδικός έλεγχος.

Ο αριθμός τον συνεδριών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το μέγεθος του τατουάζ. Ένα σχετικά μικρό τατουάζ μπορεί να αφαιρεθεί σε 1 μόνο συνεδρία, ενώ αντίθετα για ένα τατουάζ πλάτης θα χρειαστούν περισσότερες.

Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των επαναληπτικών που θα χρειαστεί για την πλήρη αφαίρεση του τατουάζ, καθορίζεται από το δερματολόγο.

Το Q-Switch laser των VF Laser Clinics προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα, και εγγυάται ένα γρήγορο, ασφαλές και πλήρες αποτέλεσμα.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ