ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ LASERLINE CLINICS, ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ & ΛΑΜΨΗ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

Συνεχίζουμε την παράδοση που έγινε θεσμός, ανταποδίδοντας την προτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε, καθιστώντας την κλινική μας πρωτοπόρο στην κοσμητική ιατρική!

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΛΙΠΟΥΣ & ΣΥΣΦΙΞΗ

H ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ είναι μια εξαιρετική μη επεμβατική θεραπεία για τη μείωση του τοπικού πάχους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα, και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

Με την κρυολιπόλυση εξαφανίζουμε το λίπος ΟΡΙΣΤΙΚΑ, διότι μειώνουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε 1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ των 60 Λεπτών! Η θεραπεία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ, και αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!

Με την θεραπεία πετυχαίνουμε:

 • Μείωση του τοπικού πάχους.
 • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
 • Απώλεια πόντων στις προβληματικές περιοχές (κοιλιά, πόδια, γλουτοί, χέρια, κλπ.).

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Χάρη στα υπερσύγχρονα LASER Aποτρίχωσης Αλεξανδρίτη Candela του κέντρου μας, και την εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εγγυόμαστε την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, την περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή και το είδος της τρίχας, χρησιμοποιούμε το συνδυασμό Laser αποτρίχωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Με αυτόν τον τρόπο, οι θύλακες της τρίχας αφαιρούνται οριστικά, ενώ το δέρμα γίνεται λείο και μεταξένιο.

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ! 2 ΝΕΕΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ!

ΤΡΙΠΛΟ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ FACELIFT, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το νέο, υπερεξελιγμένο ULTRAFORMER® ΗΙFU είναι το μοναδικό που δρα αποτελεσματικά σε 3 επίπεδα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο επιφέρει άμεσα και μη επεμβατικά, το αποτέλεσμα του λίφτινγκ και στις 3 στιβάδες του δερματικού ιστού του προσώπου.

Κατά τη θεραπεία, η περιοχή θερμαίνεται μεταξύ 65ο C και 75ο C, με την υψηλή έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων, να προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε βάθος 1.5 mm, 3 mm και 4.5 mm (Μίκρο-Εστιασμός Υπερύθρων Υψηλής Ενέργειας).

Το ULTRAFORMER® ΗΙFU, με 1 μόλις εφαρμογή επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην τόνωση των ζυγωματικών, στο λίφτινγκ του διπλοσάγονου και στη μείωση των ρυτίδων.

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LASER ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ SMART LIPO™

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ, σχεδόν ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ μέθοδος SMART LIPO ™, βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό της Λιποαναρρόφησης και του Laser.

Με τη βοήθεια του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ μηχανήματος Laser Λιπογλυπτικής SMART LIPO ™ που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (εγκεκριμένο από το FDA), διαλύουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το λίπος στην προβληματική περιοχή με εξαιρετική ακρίβεια, χωρίς να επηρεάζονται οι πλησίον ιστοί.

Μέσα από οπές ελάχιστου μεγέθους, ο χειρουργός εισάγει μια οπτική ίνα laser, η οποία εκπέμπει φωτεινές δέσμες υψηλής ενέργειας καταστρέφοντας τα λιποκύτταρα. Στη συνέχεια, το λίπος αφαιρείται από τον γιατρό με την χρήση της ειδικής κάνουλας.

Χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς τομές, η Λιποαναρρόφηση SMART LIPO ™ έχει σχεδόν αντικαταστήσει την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης σε χώρες όπως η Μ.Βρετανία και η Αμερική!

ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ & ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

  Ενδιαφέρομαι για :
  ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗLASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗULTRAFORMER HIFUSMART LIPO

  Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

  • 27210 88320
  • 27210 85700
  • 6947 689468